Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, verekedett már valaki...

Lányok, verekedett már valaki cigánycsajjal? Meséljétek el, mi volt! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Multkor a buszmegálloba belém kötött két csaj, cigit lejmoltak, de nem volt és ezért... Szerencsére jött pár srác és a busz is és nem lett komolyabb. :S De kinyomozták hova járok suliba, multkor bejöttek és az egyik azt mondta,h menjek ki vele verekedni. Bunyoztam már párszor, de cigánnyal még soha. :S Azt tudom, h jo verekedök a cigány csajok... Tapasztalatokat, történeteket kérek elmesélni, h mire figyeljek, hova ütnek és rugnak pl. Olyan irjon lszi, aki már verekedett velük, csak normális válaszokat kérek! Előre is köszi!
2010. ápr. 20. 10:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
41%
Had kérjelek meg arra hogy írd ki a nevét és ha van neki iwiwes adatlapja annak az elérhetőségét linkeld be had nézzük meg ki ez a nagyon kemény :)
2010. ápr. 27. 15:14
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
ejnye csúnya neonácirásszístáárpádcsíkos nácimádzsár xD am jól húzz be neki :D
2010. máj. 2. 20:25
 33/39 anonim válasza:
83%

első tipp: NE verekedj. Hiába lennél isszonyú kemény ha sikerülne megverned, tedd második helyre az utálatot és gondolkodj logikusan. A cigányok nagy, vérfertőzött és összetartó kolóniákban élnek, szóval ha magyart lehet verni, ugranak bármire. Presze ez a legtöbb magyarra is igaz a cigányokkal szemben... A lényeg, hogy ne verekedj, mert te leszel jobbesetben csak félholtra verve. Erre van a legtöbb példa, és nem éri meg ilyen fiatalon meghalni, elhiheted.

második tipp: Ha mégis nekedjönne, ne üss belé, ne alázd meg, csak védekezz. Ha a fejedre támad, kapd el az öklét a kezeddel és rántsd hátra annál fogva pl. A hajadat pár napig hord kontyban és sok csattal ;) meg gáncsold ki, és fuss el! Hiába vagy nagy bunyós, ezeket nehéz elkerülni. Én tudom, én is lány vagyok, magyar, és tényleg nem az a gyenge féle. Eddig akárhányszor bunyóba keveredtem, általában anélkül földre terítek bárkit, hogy az fájdalmat okozna nekem :/ A lényeg, hogy ne állj meg egy pillanatra sem. Az nem szerencsés ha olyan vagy mint én, hogy egy pillanat alatt beborul az agyad, mert akkor cs*szheted a dolgot. Nekem cigánnyal még nem volt dolgom, de rengetegszer volt már, hogy csak poénból verekedtem haverommal, belefeledkeztem és komolyan megsértettem. Cigánnyal meg azért ne kezdj ki, mert a tisztesség nem az ő pályájuk. Ha alul maradni látszanak (főleg az ilyen elvetemült példányok) valószínűleg előrántják a bicskájukat és úgy mennek neked.

Próbáltad már amúgy vele megbeszélni a dolgot higgadtan?

"bocsi de én nem dohányzok/éppen nem volt nálam cigi, de szerintem ebből nem kéne cinket csinálni, felejtsük el..." (pontosan tudom milyen nehéz beállni, hogy hozzátegyél még ilyesmit, hogy "és menj, b*zd meg anyád" vagy pl "persze szívesen megfolytanálak te r*hadék" vagy "de ha lett volna se adok egy olyan r*dvás k*rvának mint te" de pont ezeket akarjuk elkerülni, ugyebár... )

És soha ne legyél olyan egyszerű, hogy cigánnyal verekszel!!!!!!

2010. máj. 2. 23:00
 34/39 A kérdező kommentje:
Utolsonak köszönöm a választ h segiteni probál, nem okoskodik, mint mások! Ha megkérhetlek, irnál privit, érdeznék még pár dolgot. :) Amugy, a mult héten nem láttam a csajt, beteg állitolag. :)
2010. máj. 3. 07:25
 35/39 anonim válasza:
0%

A kérdező kommentje:

09:35! És megvert a részeg csaj? :O

Várom a további tapasztalatokat, akik már verekedtek cigo csajjal!

nem a részeg csaj vert meg, hanem a részeg csaj és a nyolc támogatója. másfelől pedig mi olyan izgalmas ebben a témában? erre izgulsz vagy cigány vagy?

2010. máj. 3. 16:44
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Lécci Probáld Elkerülni.

Ne tedd ezek csapatba jönnek.

Ha tegyük fel Megvered akkor egy egész csapat fog rajtad áttmenni.

2010. máj. 30. 11:22
 37/39 anonim ***** válasza:

Megoldódott? Ha igen hogyan? Egyébként ne álj ki ellene 1v1-be, öreg hiba, arra számíts hogy min 7-en lesznek, te vigyél magaddal kb 9 embert és min 1 (szerintem a 3 az ideális) férfit, ha annyira hülyék hogy leállnak verekedni nyert ügy a férfiak miatt, na meg a túlerő, és nem jönnek vissza remélhetőleg! Ha meg nem verekednek elérted célod :D

Egy "tapasztalt" férfi

2010. aug. 11. 19:33
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a szitu járjál kick-boxra és megoldodik az összes problémád hidd el

Én is ezt tettem

2010. szept. 15. 14:47
 39/39 anonim ***** válasza:
32%
Verekedtetek?Mi lett az egészből?
2012. jan. 13. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!