Lányok, verekedett már valaki cigánycsajjal? Meséljétek el, mi volt! Bővebben lent!
első tipp: NE verekedj. Hiába lennél isszonyú kemény ha sikerülne megverned, tedd második helyre az utálatot és gondolkodj logikusan. A cigányok nagy, vérfertőzött és összetartó kolóniákban élnek, szóval ha magyart lehet verni, ugranak bármire. Presze ez a legtöbb magyarra is igaz a cigányokkal szemben... A lényeg, hogy ne verekedj, mert te leszel jobbesetben csak félholtra verve. Erre van a legtöbb példa, és nem éri meg ilyen fiatalon meghalni, elhiheted.
második tipp: Ha mégis nekedjönne, ne üss belé, ne alázd meg, csak védekezz. Ha a fejedre támad, kapd el az öklét a kezeddel és rántsd hátra annál fogva pl. A hajadat pár napig hord kontyban és sok csattal ;) meg gáncsold ki, és fuss el! Hiába vagy nagy bunyós, ezeket nehéz elkerülni. Én tudom, én is lány vagyok, magyar, és tényleg nem az a gyenge féle. Eddig akárhányszor bunyóba keveredtem, általában anélkül földre terítek bárkit, hogy az fájdalmat okozna nekem :/ A lényeg, hogy ne állj meg egy pillanatra sem. Az nem szerencsés ha olyan vagy mint én, hogy egy pillanat alatt beborul az agyad, mert akkor cs*szheted a dolgot. Nekem cigánnyal még nem volt dolgom, de rengetegszer volt már, hogy csak poénból verekedtem haverommal, belefeledkeztem és komolyan megsértettem. Cigánnyal meg azért ne kezdj ki, mert a tisztesség nem az ő pályájuk. Ha alul maradni látszanak (főleg az ilyen elvetemült példányok) valószínűleg előrántják a bicskájukat és úgy mennek neked.
Próbáltad már amúgy vele megbeszélni a dolgot higgadtan?
"bocsi de én nem dohányzok/éppen nem volt nálam cigi, de szerintem ebből nem kéne cinket csinálni, felejtsük el..." (pontosan tudom milyen nehéz beállni, hogy hozzátegyél még ilyesmit, hogy "és menj, b*zd meg anyád" vagy pl "persze szívesen megfolytanálak te r*hadék" vagy "de ha lett volna se adok egy olyan r*dvás k*rvának mint te" de pont ezeket akarjuk elkerülni, ugyebár... )
És soha ne legyél olyan egyszerű, hogy cigánnyal verekszel!!!!!!
A kérdező kommentje:
09:35! És megvert a részeg csaj? :O
Várom a további tapasztalatokat, akik már verekedtek cigo csajjal!
nem a részeg csaj vert meg, hanem a részeg csaj és a nyolc támogatója. másfelől pedig mi olyan izgalmas ebben a témában? erre izgulsz vagy cigány vagy?
Lécci Probáld Elkerülni.
Ne tedd ezek csapatba jönnek.
Ha tegyük fel Megvered akkor egy egész csapat fog rajtad áttmenni.
Megoldódott? Ha igen hogyan? Egyébként ne álj ki ellene 1v1-be, öreg hiba, arra számíts hogy min 7-en lesznek, te vigyél magaddal kb 9 embert és min 1 (szerintem a 3 az ideális) férfit, ha annyira hülyék hogy leállnak verekedni nyert ügy a férfiak miatt, na meg a túlerő, és nem jönnek vissza remélhetőleg! Ha meg nem verekednek elérted célod :D
Egy "tapasztalt" férfi
Egyszerű a szitu járjál kick-boxra és megoldodik az összes problémád hidd el
Én is ezt tettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!