Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, verekedett már valaki...

Lányok, verekedett már valaki cigánycsajjal? Meséljétek el, mi volt! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Multkor a buszmegálloba belém kötött két csaj, cigit lejmoltak, de nem volt és ezért... Szerencsére jött pár srác és a busz is és nem lett komolyabb. :S De kinyomozták hova járok suliba, multkor bejöttek és az egyik azt mondta,h menjek ki vele verekedni. Bunyoztam már párszor, de cigánnyal még soha. :S Azt tudom, h jo verekedök a cigány csajok... Tapasztalatokat, történeteket kérek elmesélni, h mire figyeljek, hova ütnek és rugnak pl. Olyan irjon lszi, aki már verekedett velük, csak normális válaszokat kérek! Előre is köszi!
2010. ápr. 20. 10:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
83%

Igen, mit ne mondjak, fa.sza volt :S Egy rockklubból jöttünk ki, és egy cigány társaság kint nekünk esett, fiúk a fiúknak, lányok meg nekünk. Nem tudtuk, miért, később kiderült, a 2 társaság 1-1 tagja összeszólalkozott valamin (amire nem kellett volna így reagálni) A csaj nekemjött, ütött, hajat tépett volna, elég erős volt, de egy nagydarab haverom leszedte rólam. Megjegyzem, nem bántotta, csak leszedte rólam. De meg nem ütötte. Valahogy leráztuk őket, de enyhén szólva kiakadtam eddig majdnem minden ilyet sikerült szóban megoldanom.

Én a helyedben hívnám a gárdát. Nem kell, hogy megverjék őket, elég velük mutatkoznod. Amúgy meg nem kötelező kimenned verekedni, csak vigyázz, egyedül ne menj haza :S Remek amúgy,mit képzelnek ezek...

2010. ápr. 26. 01:07
 22/39 A kérdező kommentje:

A normális válaszokat köszönöm! Hu utolso, nem semmi lehtetett! :S A csaj aki neked ment, jo erös volt gondolom, szerinted ő nyert volna?

Várom a további válaszokat!

2010. ápr. 26. 07:24
 23/39 anonim ***** válasza:
68%

Megy előre mint egy tank. Csapkod mint egy majom.

Védd a hajad nehogy bele tudjon csimpaszkodni.

Egyenesekkel és tolórugásokkal ostromold és miután nem tud mit kezdeni veled üsd ki egy horoggal/vagy egy térdeléssel.

Amikor földön van locsold le vízzel és meglásd úgy el fog tűnni mint a vámpíros filmekbe a vámpírok miután fény éri őket.

2010. ápr. 26. 08:17
 24/39 anonim ***** válasza:
19%

Még mindig hülye vagy de mindegy:) Gárdával mutatkozni?:DDDD Csak kiderül még itt a végén mi a gárdisták igazi célja:DDDD

A kérdéshez visszatéve én cigány vagyok, és ha verekednem kellene biztos hogy ököllel mennék, ebból kifolyólag gondolom a többi cigány is:DDD Ja mind egy formán verekszünk. Nem tudtátok? A négereknek is van egy verekedőstílusuk, a magyaroknak is, a japánoknak is, az üzbégeknek is....bizony:)) Tehát föllehet rá készülni:)

2010. ápr. 26. 13:40
 25/39 anonim ***** válasza:
53%
lángszóró, C4 bomba, vadászpuska, ezeket tudom ajánlani, esetleg golyószóró.
2010. ápr. 26. 15:52
 26/39 anonim ***** válasza:
83%

Kedves ma 13.40! Nem azt mondtam, hogy veresse meg az illetőket! Leírtam, hogy amikor rólam leszedte egy fiú haverom a rám támadó cigány csajt, akkor se bántotta!

De a lényeg: Te mint bennfentes, milyen megoldást javasolsz a Kérdezőnek, akit kultúrád Nálad kevésbé kulturált képviselői meg akarnak verni, csak mert nem adott nekik cigit? (Miért, ha lett is volna neki, kötelező ingyen adnia másnak? Vagy mi van?)

2010. ápr. 26. 16:04
 27/39 anonim ***** válasza:
87%

Én 4 hónapja járok krav magára. Utcai önvédelmi rendszer ha megakarnak ütni, rúgni, lerántani a földre, lefogni. és késsel leszúrni, megvágni, kirabolni. Ezt mind tanultam. Hiddel, sokkal jobb érzés úgy kimenni az utcára, hogy ne kelljen félni az ilyenektől, jó lehet, ha 5 en nekem jönnének inkább futnék, de nem ért, ha az ember megtudja magát védeni. Ja, és Krav Magára nők, és gyerekek is járhatnak, nem kell hozzá sok erő, meg katonai fizikum...

http://www.youtube.com/watch?v=VNkU9zyHuWw&feature=fvst

http://www.youtube.com/watch?v=h__CdPeJoXo

2010. ápr. 26. 16:33
 28/39 anonim ***** válasza:
66%
16:04 bennfentes:DDD az olyan cigányokkal én nem foglalkozom, az én "köreimben" nincsennek ilyen félék, de szerintem a legobb megoldás nem kikezdeni velük, mert aztán rádhívják az egész csordát...az ilyeneket messzire el kell kerülni, ha verekedni akarnak nem menni a közelükbe aztán csak le nyugodnak. kivéve persze ha mike tyson a neved:D
2010. ápr. 26. 17:20
 29/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

A krav-magás linkek nem semmik! Bárcsak így tudnék én is. :S

Simán elintézném azt a lotyot. :D

De sajnos ö nagyon kemény és kegyetlen verekedö hirében áll, picit utánakérdeztem, ma beszéltem valakivel, akit nagyon megvert :S Azt mondta,h az ö ütéseit meg se érezte a tetü. :S

Viszont amit ő kapott azok nagyon fájdalmasak voltak, iszonyatos erőseket kapott . :S Szal nem tudom...:S

2010. ápr. 26. 23:05
 30/39 anonim ***** válasza:
32%
Kérdezhetek valamit? ha ennyire be vagy szarva mi a francért álllsz le verekedni?????????
2010. ápr. 27. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!