Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, verekedett már valaki...

Lányok, verekedett már valaki cigánycsajjal? Meséljétek el, mi volt! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Multkor a buszmegálloba belém kötött két csaj, cigit lejmoltak, de nem volt és ezért... Szerencsére jött pár srác és a busz is és nem lett komolyabb. :S De kinyomozták hova járok suliba, multkor bejöttek és az egyik azt mondta,h menjek ki vele verekedni. Bunyoztam már párszor, de cigánnyal még soha. :S Azt tudom, h jo verekedök a cigány csajok... Tapasztalatokat, történeteket kérek elmesélni, h mire figyeljek, hova ütnek és rugnak pl. Olyan irjon lszi, aki már verekedett velük, csak normális válaszokat kérek! Előre is köszi!
2010. ápr. 20. 10:25
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%
Ja és gáz-borsspré nem árt, előtte tapasztald ki milyen előrántani, fogni ,stb.
2010. ápr. 20. 11:47
 12/39 anonim ***** válasza:
81%
Hát az emós cigány az úgyvolt, h nemtom h kezdődött, csak a suli előtt elkezdtek verekedni, köüdösni egymást. am tudnék kicsit bővebb tanácsot adni, ha úgy testfelépítésileg jellmezed kicsit, kb h milyen izmos, lábai milyenek, kajai stb, szval mindent! hajrá xD
2010. ápr. 20. 18:40
 13/39 anonim ***** válasza:
90%
nah meg úgy magadról is, h mégis mekkora vagy meg stb..
2010. ápr. 20. 18:41
 14/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki segiteni probált!

"tegnap 11:00" Vidéki város. Sajnos bármiért belédköthetnek, indok sem kell. :S És ez csak rosszabb lesz. :(

"Emo vs cigány lány" Érdekel, hogy verekedtek és ütötték 1mást, vagy csak lökdösték 1mást? Amugy a cigánycsaj kb 165 cm és tömör, zömök alkatu, olyan kemény husu, a combjai elég izmosak. Én 170 cm vagyok és 60 kg, sztem átlagosan izmos, ja ö is olyan 60 kilo v kicsit több lehet.

Várom továbbra is azok segitségét, aki már verekedettt cigo csajjal 1 az 1ben, h hogy verekednek, hova ütnek és rignak pl. Köszi!

2010. ápr. 21. 07:15
 15/39 anonim válasza:
84%
igen, de az én esetemben a részeg cigány csajt támogatta a pasija meg pár haverja is.. a részeg csajt tartotta a pasija,hogy el ne essen és úgy rúgott folyton.
2010. ápr. 25. 09:35
 16/39 anonim válasza:
22%
Szerintem szólj a szüleidnek, vagy a tanároknak.
2010. ápr. 25. 11:49
 17/39 A kérdező kommentje:

09:35! És megvert a részeg csaj? :O

Várom a további tapasztalatokat, akik már verekedtek cigo csajjal!

2010. ápr. 25. 15:45
 18/39 anonim ***** válasza:
39%
Te tiszta hülye vagy....a verekdés egyénfüggő és nem népfüggő....nincs olyan hogy ez így verekszik mert cigány ez megy így mert magyar....úristen....te is jó firma lehetsz ha lány létedre leállsz verekedni. Én egy büdös cigány vagyok, és lány,, de soha nem süllyednék odáig hogy verekedjek....
2010. ápr. 25. 16:34
 19/39 anonim ***** válasza:
87%
Én egyszer még középsuliban mentem haza a barátnőimmel,és egy redvás cigányk*rva nekem jött hátulról,amikor álltunk a főút előtt,hogy elengedjük az autókat.Majdnem kilökött az útra.Erre én baromi csúnyán néztem rá,igyekezvén kifejezni minden undoromat,és megvetésemet :)) ,de nem kellett volna,ugyanis még neki állt feljebb,és majdnem nekem jött ott az utcán.Mivel odáig nem alacsonyodok le,hogy nyilvánosan verekszem,inkább hagytam a fenébe az egészet.Neked is ezt ajánlom.Bár tudom,nehéz megállni...
2010. ápr. 25. 16:57
 20/39 A kérdező kommentje:
Utolsonak köszönöm! Még várok hasonlokat! Nem fogom magam hagyni az biztos! Sajnos ez a mai valoság!
2010. ápr. 25. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!