Lányok volt már bunyótok cigánycsajjal?
Jópár ilyet láttam diszkóban.
Cigány csaj hapsijával kikezdett egy ribi, mikor nem volt ott a nő.A következő diszkóban aztán elkapta a csaj a rivális csajszit, úgy megvert, hogy másnap napszemüveggel takargatta a pórul járt leányzó a mokkáit.
A párjukért, barátjukért ölni is képesek, ilyenkor dühből verekednek, azért olyan "erősek".
:))
Nem kell ahhoz diszkó közelébe se menned, hogy megtaláljon, aki nagyon akar.
Van egy ismerősöm, akit szintén egy roma nő vett kezelésbe, de úgy, hogy felment a lakására, és ott agyabugyálta el a lépcsőházban, mert kikezdett a férjével.
Es azokat a cigany csajokat akik kikezdenek mas no ferjevel/baratjaval/partnerjaval, azokat kik verik meg? Mert van am sok koztuk. Sok cigany pali kikezd mas novel a diszkoban, meg mashol, mig cigany csaja arrebb nez. Akkor miert nem veri meg kedves parjat a cigany p@csa?
Verekednek, mert agresszivan voltak nevelve. Onekik nincs illem, szabaly, jo vagy rossz. Vakon csak a nyeresre mennek, mindegy ha olnek is.
10:21
Ez évezredes hagyomány hogy a férjnek el lehet nézni a hűtlenkedést, de ha az asszony lép félre, az örökre k..va marad a férj és a rokonság előtt.
De ha megfigyelted, ha egy cigány nő kezd ki valaki mással, főleg, ha magyar az illető, 99%, hogy őt választja a pali, még akkor is, ha felesége, családja van.
Valamit csak jobban tudnak a romák, mint a magyarok...
:)
Egyszerűen, gondolom, indulatosabbak.
Nekem világ életemben tabu volt a tesóimon kívül mással verekedni, nekik ezek szerint nem.
Engem egyszer meg akart rugdosni egy roma nő a Móriczon, csak mire belendült vona annyira, hogy ne tudjak egy laza sasszéval kitérni előle, jött a villamos szerencsére :DD. Azzal érdemeltem ki a haragját, hogy nem akartam neki ötszáz forintot adni "aleukímiásgyerekekétkeztetésére" a képeslapért, amint előzőleg a kezembe nyomott, mintha szórólap volna. Jó napom volt, ezért a kezébe nyomtam a zsebemben lévő százast - fatális hiba volt, többet nem csináltam ilyet azóta sem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!