Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok volt már bunyótok...

Lányok volt már bunyótok cigánycsajjal?

Figyelt kérdés
Mutattak pár videot, meg hallottam történeteket is és szinte mindig a roma csajok nyertek. Vajon mitöl jobbak ők a verekedésben? Konkrét történeteket szeretnék olvasni.

2010. dec. 4. 09:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

az állatok a vadonban nevelkednek, és ettől szívósabbak lesznek...

:)

2010. dec. 11. 18:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A cigány nő,a férjét is veri. Utána azt, aki szerinte el akarja venni tőle. Lánykorában hihetetlenül szép, utána úgy elcsúnyul, mint egy banya. Szemedbe nézz és tudja, mit kell hazudni neked, hogy ő jól járjon és hihetetlenül termékeny. Teljesen más genetikával rendelkezik,és erkölcsi normákkal rendelkezik, mint az európai.Ezeket saját tapasztalatból írom, mert a férjem (magyar) első asszonya cigány volt. Idegei totálisan kikészültek miatta! Találkoztam a famíliával.

Viszont fontos megjegyeznem, hogy a magyar cigány jócskán különbözik az oláh és román cigányétól.Ők hamarabb több évszázaddal jöttek, más törzsből, választékosabb a beszédük és alkalmazkodnak a társadalomban,ők nem verekednek. Utálják is egymást nagyon az oláh cigányokkal.

2010. dec. 11. 18:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem jobbak, csak ostobabbak. Nem erdekli oket semmi, ez nem csak a nokre ervenyes. Ilyen ostobak, mindent okollel akarnak megoldani. Ok a civilizalt vilag "rakfeneje". Sajnos a mai politika erdeke, hogy ok barmit megtehessenek! Nem mer semelyik kormanypart fellepni ellenuk. 30-40 ev mulva mar ok lesznek a tobbseg. Nem lesz aki eltartsa oket! Bele fognak fulladni a sajat sz@rukba!!! Sajnos olyan butak, hogy ezt nem latjak elore. Nelkulunk sz@rra fognak valni.
2010. dec. 11. 20:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Én csak fehércigánnyal. (a rosszabbik fajta, aki magyar, és oláhcigánnyal párosul-viselkedik stb.) Méghozzá frizurán... péntekről-hétfőre nekem kékesfekete, neki sima fekete, hasonló fazonú lett, és hogy én koppintom őt. Nekem esett. Belekapott a nyakamba, de csak kétszer kellett megpofoznom és belé rúgnom, hogy arrébb menjen..
2010. dec. 12. 00:05
 15/19 anonim válasza:
49%
Na én cigány lány vagyok;))) én meg mondom az igazat hogy a cigány lányok erösebbek mint a magyarok szerintem ezt mindenki tudja:))) a másik meg nem szeretik a cigány lányok ha a kis gádzso lányok teszik magukat :))) dobálgasák a hajukat meg ilyesmi:))) éss igen verekedni tudnakk én is verkeedtem márr SOKSZOR fiukal is lányokkal iss magyarokkal isss cigányokkal iss arabokkal iss :)))) Én ugy csinálom hogy ha bajom van egy lannyal vagy neki van velem baja meg probalom vele beszélni szépen aztan ha latom hogy nem megyy meg beszélek vele egy idött éss akor nem érdekel senki semm ha meg látom akarhol oda rohanok meg fogom hajanal fogvast zsa le a földree aztan össze rugdosom ha fel áll kap egy álast:)))) de ezért jol meg szoktam tépni öket;)))
2011. márc. 14. 12:04
 16/19 A kérdező kommentje:

Szia utolsó, köszi a választ! Lenne még pár kérdésem, hogy mitől verekedtek ilyen jól, írj nekem légyszi! Kattints erre és írhatsz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/email__k__1355495

Köszi

2011. márc. 15. 10:44
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
Ez hülyeség, a cigánylányok nem erősek :D Csak annak tűnnek,mert primitívek,mint minden cigány ^^ Ha ténleg verekedésre kerül a sor,sosem egyedül keménykedik, 3-4 barátnő,meg a fél szomszédsága és családja ^^ Egyedül iszonyat gyávák általában. Kivételek persze vannak,de ez az általános
2011. ápr. 8. 16:21
 18/19 anonim válasza:
43%
HULLJON A FÉRGESSE!!!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 18. 09:41
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét történetem nincs. Barátnőm nyomta ki a szemét egynek még oviban.. :D

De amúgy szerintem nem jobbak a verekedésben, és nem is erősebbek, csak az az előnyük, hogy őket otthon is verték és ők is vertek másokat, tehát ehhez vannak szokva. Ezenkívül gerinctelenül bunyóznak, mint ahogy a cigány férfiak is. Tudják, hogy ha valami baj van, úgyis ott terem az egész pereputty és megvédik. Ezért általában csak csoportban nagy a szájuk csak, mikor tudják, hogy épp egyedül vannak, akkor valahogy sosem.

2012. júl. 10. 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!