OMG! Beleszerettem a legjobb barátomba?
Általános iskola első osztályában barátkoztunk össze,elválaszthatatlanok lettünk. A legjobb barátomnak van egy bátyja,aki hosszú ideig tetszett,de amikor barátnője lett,kiszerettem belőle. Mostanában(kb. 2 hónap) vettem észre,hogy a legjobb barátom is nagyon helyes,sokan szerelmesek belé. Nem akarom elrontani a barátságunkat,de ha magamban tartom az érzéseimet sem jó. Nem tudom mit tegyek és azt sem,hogy ha elmondanám,akkor hogyan reagálna rá:/
16/l
Miért? Én ismerek olyanokat, akiknél műkidik a dolog.
És ha a barátod is így érez, csak éppen nem akarja ő sem kockáztatni barátságodat?
Szerintem célszerű kissé romantikus vagy kétértelmű programokat kezdeményezni, aztán hagyni, hogy a srác lépjen.
Aztán figyelni a reakcióit. Ha nem örül neki, akkor tudod, hogy mi a pálya, és tudatosan másra figyelni, de ha örül, csak fél, akkor valamennyire biztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!