Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki barnább bőrű az már...

Aki barnább bőrű az már egyből cigány?

Figyelt kérdés
Most ismerkedtem meg egy sráccal akivel már egy jó ideje beszélgetünk. Tegnap volt az első találkozás és hát azt kell mondjam nagyon jól sikerült szimpatikusak voltunk egymásnak. Csak a srác ugye sokkal barnább bőrű mint én kreol barna színe van. Ha ránéz az ember egyből azt mondaná,hogy van benne roma származás. Én rá is kérdeztem és ő azt mondta,hogy nem cigány se az apja se az anyja. Mutatott is róluk képet és egyik sem néz ki annak. Az én apám is barnább bőrű volt mint anyám vagy pedig én és mi sem vagyunk cigányok. Nem akarom ezt a srácot elűzni magamtól a bőrszíne miatt mert nagyon szimpatikus de viszont a romákat nem szeretem és olyan pasival nem is állnék szóba. Ő biztosan állítja,hogy nem az és szerintem sem lehet hiszen még a beszédjén se hallani,hogy cigányos lenne. Azt miből lehet észrevenni ha valaki cigány?
2016. júl. 25. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyen ismerőseim, ha a családban nincs barnabőrű, akkor valszeg anyu kicsit maszekolt:D

Ha normális, akkor nem mindegy micsoda?

2016. júl. 25. 16:13
 2/13 A kérdező kommentje:
De az apja egy kicsit barnább.
2016. júl. 25. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekünk az utcában lakik egy család és egy faluból száramzunk, szal a szüleim ismerik az ő családfájukat is, visszamenően kb 4 generációra.

Na így meg elég nehéz kimagyarázni, hogy miért is olyan barna az a gyerek.Annak idején pletykáltak valamit, hogy a srác nagyanyja annak idején mikor járt ki a bányába, akkor jóban volt egy a falu szélén lakó cigány emberrel.

Hát valszeg ez az oka.

Nem vagyok genetikus, de azért na, hogy kerül be barna a sok fehér közé?

2016. júl. 25. 16:20
 4/13 anonim válasza:

Ha nagyon szimpatikus, akkor:

1. Miért nem hiszel neki?

2. Nem mindegy?

2016. júl. 25. 16:42
 5/13 anonim válasza:

Kérdező te 30 évesen tényleg ennyire buta vagy? Találkoztál egy sráccal szinpatikus, nem akarod elűzni magadtól.

Aztán feljössz megkérdezni idegenektől, hogy szerintük milyen származású, vagy hogyan lehetne kideríteni a származását.

"Azt miből lehet észrevenni ha valaki cigány?"

"Az én apám is barnább bőrű volt mint anyám vagy pedig én és mi sem vagyunk cigányok"

Apád is cigány.

Figyelj én megmondom neked: pakisztáni terorrista, ez 100%!

2016. júl. 25. 17:19
 6/13 A kérdező kommentje:
cigány vagy ám te idióta barom.
2016. júl. 25. 17:58
 7/13 anonim válasza:
Az te vagy, most írtad le. :)
2016. júl. 25. 19:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Vagy inkább te.
2016. júl. 25. 20:08
 9/13 anonim válasza:
te.
2016. júl. 25. 20:11
 10/13 anonim válasza:
Tudod, mit? Hagyd a srácot. Lehet, hogy nem roma, lehet, hogy az. De ha te képes lennél csak a származása miatt elhajtani magadtól egy szimpatikus embert, akkor tuti jobbat érdemel nálad.
2016. júl. 25. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!