Mi lesz ha megfogom egy csaj seggét? Egyből lekever egyet, vagy lesz időm elfutni? XD
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 18:13
2/11 anonim válasza:
Ne próbáld ki, mert fel is jelenthet a zsernyákoknál szatírkodásért/zaklatásért...
3/11 A kérdező kommentje:
Hát, azért gondolom nem jelent fel, mert ez lenne az első eset, plusz hogy is mondjam,mindenen röhög a csaj.
2013. nov. 11. 18:22
4/11 anonim válasza:
próbáld ki aztán majd kiderül xD
5/11 A kérdező kommentje:
Kösz xD
2013. nov. 11. 20:34
6/11 Főzős Laci válasza:
Ez teljesen szituáció függő!Ha egy férfi a nővér seggét megfogja,az sértő,megalázó,és nem méltó egy tisztességes férfihez.A nők bugyijához az agyukon keresztül vezet az út!Régi,igaz mondás.Elsőnek nem a seggét fogdossuk egy nőnek,ez majd kb:az ötödik randin jön szóba.Először el kell kápráztatni egy hölgyet,meg kell győzni,hogy Te egy szórakoztató,értelmes ember vagy,akivel érdemes időt tölteni!
7/11 anonim válasza:
Lány vagyok. Ha az én "seggemet" fognád meg, akkor előlem biztos nem lenne időd elfutni. Szépen hátrafordulnék, jól leordítanám a fejedről a hajat, és még talán meg is ütnélek vagy rúgnálak. Ha szólnál a tanárnak, kimagyaráznám, és nekem hinne. :D
8/11 anonim válasza:
Előző vagyok.
Ez kimaradt: Én is elég sok mindenen nevetek, humoros vagyok, és a humorom is jó :)
9/11 A kérdező kommentje:
Hm...köszi a válaszokat.Utolsó,gyorsan futok ;) és amúgy nem vagyok olyan, aki a tanárhoz menne :D
2013. nov. 13. 16:43
10/11 anonim válasza:
15:35-ös vagyok.
:D Lány létemre én is gyorsan futok, volt már, hogy tesi órai futóversenyen megelőztem a 23 fiúból 17-et. Nem túlzok!! ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!