Ha valakinek sötét a haja, miért gondolják egyből, hogy cigány?
Az eredeti hajam homokszőke, sötétzöld a szemem. Kissé unalmas volt egy idő után és egyhangú így átfestettem barnára, amiből majdnem fekete lett.
Azóta folyton cigánynak néznek, sokan le is szóltak már ez miatt, pedig a külsőm nem sokat változott a hajamon kívül. Persze, kissé barnultam is azóta, amúgy sem vagyok hófehér, de elég világos a bőröm, közepes árnyalatú. Nem vagyok az a tipikus rézbőrű vagyok kreol. Ha kell küldök képet privibe.
De Magyarországon ennyire buták az emberek, hogy aki már nem világos hajó vagy bőrű az már egyből cigány?
Pl a tesóm erős szőrzetű, kreol bőrű, sötéthajú lány, de semmi cigányos nincs benne, inkább arabosan néz ki, mint anyukám meg a nagymamán, de ettől még nem cigányok. És folyton megszólják őket.
Ne foglalkozz a primitív buta sötét emberekkel! Rengetegen nem szólnak meg téged és biztos rengetegen nem csak belsőleg tartanak téged szépnek, hanem külsőleg is vonzónak.
Ha van kedved küldhetsz privátban képet.
A sötét haj nem áll jól nagyon sok lánynak, hiába festik be olyan sokan. Boszorkányos arcot csinál gyakran, főleg ha valakinek nem szép az arca, nagyon kiemeli a kevésbé szép arcvonásokar.
Lehet cigányos az arcod, és ezt a sötét tónusok kihangsúlyozták, láttam már olyan cigányt, aki világosabb hajjal egész "normálisnak" tűnt, nem volt feltűnő, hogy cigány.
Egyébként ne foglalkozz vele, vannak szőkecigányok is. Az emberek nem a fajtájukat utálja, hanem a viselkedésüket, szóval ha rendes vagy, nincs semmi gond, hogy néhány megmondóember anna k hisz. Én arc alapján nagyon jól be tudom őket azonosítani,. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!