Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Voltál már nudista strandon?...

Voltál már nudista strandon? Ha igen, milyen volt?

Figyelt kérdés

Én most próbáltam ki először. Biztosan helytől és időtől is függ a dolog, de sok csúnya embert láttam. Az is meglepett, hogy több volt a napozó, mint egy fürdőruhás strandon; én úsztam a legtöbbet az egész strandon, ebben biztos vagyok. A pucéran úszás számomra nagyobb élmény, mint a pucéran napozás -utóbbit is csináltam, de azt lehet máshol is, otthon is akár.

Elfogadom a másik embert úgy, ahogy van, de tényleg meglepett, hogy mennyi öreg és elhízott embert láttam egy ilyen ruha nélküli helyen. Abban a hitben voltam, hogy több olyan ember lesz, aki ad a testére.

2016. júl. 13. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Azért előbb próbálj ki szerintem több nudista strandot is! Tényleg nem jellemző a túltengő életöröm, vidámság, és sok a puhaseggű pihenő öreg, de azért sokszor látni klassz testű aktív embereket is. Egy élményből ne vonj le általános következtetéseket!
2016. júl. 18. 19:23
 12/14 anonim válasza:
75%
Én többször voltam nudista strandon, de nem az emberekre voltam kíváncsi, hanem jól érezzem magam, és ez így van rendjén.
2016. júl. 30. 13:53
 13/14 Thillmin ***** válasza:
73%
Egyszer volt szerencsém a délegyházi naturista strandon megfordulni. Ez augusztus legvégén történt, nem volt már nagyon meleg, alig voltak fürdőzők. Szinte mindenki napozott. Tény, hogy az átlagnál nagyobb számban képviseltették magukat a 40+-os egyedülálló pasik, de szép számmal voltak fiatal párok is. Találkoztam egy csapat gyerekkel is, de ők fel voltak öltözve. Voltak kevésbé mutatós emberek, de a látogatók kb. felének(!) volt mivel fölvágni (értsd: jól néztek ki). Több szempontból is élveztem az ottlétet, de a legjobban az tetszett, hogy sok volt a közvetlen, barátságos ember, könnyű volt velük beszélgetésbe elegyedni.
2018. ápr. 19. 21:04
 14/14 anonim válasza:
18%
Én Balatonberényben és Délegyházán jártam már, csak ajánlani tudom mindkettőt!
2020. dec. 31. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!