15 éves srácok ti voltatok már egy haverral nudista strandon?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 10:10
1/6 anonim válasza:
én voltam, de én 16 vagyok, így sajnos nem tudok válaszolni
2/6 anonim válasza:
én soha nem voltam még..XD de tök kiváncsi lennék rá!
3/6 A kérdező kommentje:
Én is kipróbálnám
2013. aug. 7. 10:29
4/6 anonim válasza:
20 éves lány vagyok és 15 évesen voltam. Semmi extrát nem kell elképzelni. Vannak emberek, akik tényleg pucérak, vannak, akik csak félig (lányokon alsó szokott lenni például). Jellemző módon különben az nem szokott semmit sem viselni, akit amúgy sem bámulnál meg, maximum csak az undor miatt. Nem nagyon látsz ott jó alakú, nagymellű csajokat.
5/6 anonim válasza:
Éppen a megbámulás miatt egyre kevesebb van. Mára már nagyon zárt világ, ha nem illeszkedsz be - érthető okokból - hamar kinéznek, sőt kitessékelnek. Régebben sok nudista strand volt, sőt olyan kemping, ahol az élet ebben a formában folyt (étkezés, esti szórakozás). Azt mondanám, sokkal puritánabb, mint ma egy átlagos strand. Viszont mindenki természetesen viselkedett, valaki diszkrét megnézése nem volt szentségtörés (ahogy az utcán se, ha normálisan teszed).
De az izgatottságod érthető. Később elmúlik.
6/6 anonim válasza:
Szia !
Sajnos nem, 23 éves koromig nem volt bátorságom kimenni. De azóta (12 éve) nagyon szeretek kijárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!