Igaz az, hogy Trianon részben a zsidók hibája?
Tiszta véletlenül épp akkor jöttek elő és ők lettek a főnőkök.
Kunbéla,rákosi róth manó,szamuelly,lukács,bőhm,.
Tiszta véletlenül 90% nem gój volt ,akik tiszta véletlenül feloszlatták a hadsereget.
Jött a tót,szerb ,román ,a hadsereg szabadságon.
Kinek is a bűne?
Gondolom ez is Horthyé,
A dicsőséges Magyar Tanácsköztársaság !
A kommunisták így tanították 50 évig,
Ünnepelni kellett a nemzet elárulását.r
"Kunbéla,rákosi róth manó,szamuelly,lukács,bőhm,.
Tiszta véletlenül 90% nem gój volt ,akik tiszta véletlenül feloszlatták a hadsereget.
Jött a tót,szerb ,román ,a hadsereg szabadságon.
Kinek is a bűne?"
Hát ez bizony Károlyi-kormányé.(Aki színtiszta magyar gróf volt.) Károlyi mondta, hogy nem akar több katonát látni! Személy szerint nem birom a komcsikat, tudom továbbá, hogy a Tanácsköztársaság a Szovjet-rendszer nemzetközivé tételére irányuló kisérlet volt, ennek ellenére: a Tanácsköztársaság a 133 napja alatt felállította a hadsereget. Súlyos harcok árán visszafoglalta a Felvidéket, hogy aztán a Vix-jegyzék hatására önként visszaadja...Felvette a küzdelmet a románokkal is, csak nem bírt velük. Nem tudom, mi lett volna jobb, ha győznek, és ezzel együtt győz a kommunizmus, már akkor, vagy a bekövetkezett változat a jobb...Ezen nem is érdemes vitatkozni, hiszen a történelmet nem lehet megváltoztatni, legfeljebb másképpen magyarázni. De az elszomorító, hogy senki nem látja azt az egyszerű tényt, hogy az átlagembernek mennyi is jutott Nagymagyarországból, meg a csonka Magyarországból is: az a két hold, ami az övé volt, meg a két négyzetméter a temetőben. Meg az éhezés, nyomor, ami miatt 3 millió ember "tántorgott" ki Amerikába. Különösen Erdélyből...
"Károlyi anyja zsidó volt."
Nahát! Ezt nem tudtam! De ha belegondolok, Jézus anyja is zsidó volt...
Zsidók, kommunisták, franciák.
Egyszóval: férgek és hazaárulók műve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!