Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen számokat játszanak...

Milyen számokat játszanak mostanában Tankcsapda koncerten?

Figyelt kérdés
Régen sokat hallgattam, de mostmár nemannyira. Nemsokára lesz egy koncert, de lövésem sincs h miket játszanak. Valaki help?

2016. júl. 13. 11:54
 1/5 anonim válasza:
Főleg Wellhello meg AC/DC a menő,de néha lágy jazz dallamok is felcsendülnek.
2016. júl. 13. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
#1 te eltèvedtèl. TCsről van szò...
2016. júl. 13. 13:10
 3/5 anonim válasza:
En egy honapja voltam, bar kicsit homályos a kep, de nagyon erősen kezdtek, legjobb méreg, fiuk ölébe a lányok, fuu asszem senki nem menekül is volt:) alföldi gyereket most tuti mindenhol eltoljak, meg a klasszikusok, rock n roll rugoja, adjon az eg, mennyország tourist. Kiraly kis regi számokat is elokaparnak, asszem bárány volt, rock n rollnak hívott, szabadon meg legyen az ördögé:) altalaban egy nyarat ugyanazzal a semaval játszanak vegig, tavaly is 4 koncerten voltam, az utolson mar elore ordítottam mikor jött a tetoválj ki:d
2016. júl. 14. 07:10
 4/5 anonim válasza:
Ja, es az utolsó albumról köpök rátok, lelekhangokbol:) na meg persze be vagyok rugva, huuuh mindig péntek! Fold es égre mintha emlékeznék hogy uvoltottem de nem biztos:D szet voltam esve:)
2016. júl. 14. 07:18
 5/5 anonim válasza:
Rengetegszer voltam tavaly, idén nem sokszor, de a Mennyország Tourist, az Adjon az ég, a Rio, a Legjobb méreg és természetesen a kultuszszám, a Johnny a Mocsokban mindig felcsendülnek ;)
2016. júl. 16. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!