A Tankcsapda A legjobb méreg című számában, ez a rész mit jelent "Mint a prédikátor a TV-ben. Fasizmus van a vérében. Üvölt, a szemén látszik. Õ is úgy hisz, ahogy a nácik"?
Figyelt kérdés
Mit akartak ezzel kifejezni?2012. szept. 8. 19:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem itt azokra za elvakult tv-s vallási műsorokra gondolnak, tudod ilyen hit gyülekezete vagy micsoda ahol a pasi üvölt csapkod hogy most benne van az isten meg ilyenek. Az utolsó sor meg szerintem azt takarja hogy ezeknek csak azok az emberek akik vallásosak.
2/5 anonim válasza:
igen, valahogy azt, hogy egyes bigott vallási vezetõk olyan kirekesztok és gyűlölködők másokkal szemben, mint a nácik a zsidókkal szemben
3/5 anonim válasza:
Az előző kettő szerintem rosszul értelmezte.
"Stukker a zsaru kezében,
Egy másik banda kereszttüzében.
Nem lennék a helyedben,
Mikor golyó lesz a fejedben.
Mint a prédikátor a tévében,
Fasizmus van a vérében.
Üvölt, a szemén látszik:
Ő is úgy hisz, ahogy a nácik.
A kopó, ha vérszagot érez,
Először üt, aztán kérdez.
Az idő jó, de rossz a hely,
Dugd fel a botodat magadnak, seg.gfej!"
Ebből a szövegkörnyezetből kivehető, hogy a rendőrre érti.
Olyan fanatikus, mint a tévés prédikátor, ugyanakkor fasiszta is.
4/5 anonim válasza:
ebben igazad lehet, de ha a rendőrre is értette, a prédikátor példázata is jó :)
5/5 anonim válasza:
"Mint a prédikátor a tévében,
Fasizmus van a vérében.
Üvölt, a szemén látszik:
Ő is úgy hisz, ahogy a nácik."
NZ
ZioN ZiaN NaZi
CioN CiaN NaCi
ZN
balkéz és jobbkéz, nincsenek egymástól távol, egy testhez tartoznak és egy művön dolgoznak
ki érti meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!