Szerintetek a mai világban is be lehet futni rocksztárként?
"Ahhoz nagyon nagyot kell dobni. A rockban már rengeteg mindent megcsináltak."
Rengeteg mindent és rengeteg mindent nem.
Persze ha valaki csak a Tankcsapdát vagy az AC/DC-t ismeri, az nem a rock zene hibája vagy korlátoltsága.
"Rengeteg mindent és rengeteg mindent nem.
Persze ha valaki csak a Tankcsapdát vagy az AC/DC-t ismeri, az nem a rock zene hibája vagy korlátoltsága."
Igen, van egy rakás további ág a műfajon belül, de az azért szerintem helytálló, hogy a metálon belüli műfajok 90%-a soha a fenében nem lesz populáris és ennél fogva nem is lehet befutni vele rocksztárként. Persze, egy neves black metál banda énekese is lehet tök ismert a metálos közösségen belül, de sosem fogja azt elérni, mint mondjuk a System of a Down, Metallica, AC/DC stb. hogy talán még nagyanyám is ismeri valamelyik számukat.
mindig lehet valami újat kitalálni, és csak azért mert most egy kicsit lelassult a metál fejlődése, nem jelenti azt hogy már nem lesznek nagy bandák... amikor a system of a down sikeres lett, már rég nem a metál uralta a zeneipart... nem kell hozzá más mint hogy 1-2 tehetséges ember egymásra találjon és létrehozzon vmi egyedit.
Amúgy meg szerintem sokkal népszerűbb a rock/metál mint elsőre látszik, egyszerűen a pop zene rádióbarátabb, így úgy tűnik mintha mindenkinek az lenne a kedvece... de akit igazán szereti a zenét és nem csak háttérzajként a diszkóban, az nem igazán hallgat pop zenét, a legtöbbje szemét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!