Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek a mai világban is...

Szerintetek a mai világban is be lehet futni rocksztárként?

Figyelt kérdés
+ még az lenne a kérdés , hogy szerintetek 50 év múlva is lesznek rockerek ? tudom , hogy amíg a föld kerek , mindig lesznek rockerek , negatív kommentet nem kérek , csak már most is kicsit kevesebben vagyunk mint régebben.

2016. jan. 27. 19:34
 1/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Egy csomó ember szereti a rock zenét(én is)
2016. jan. 27. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lesznek. Kismillió zenei stílus van, ami régen nagyon közkedvelt volt, ezer éve nem az, mégis vannak követői. Pl. ilyen a jazz.
2016. jan. 27. 19:44
 3/9 Alain Delon ***** válasza:
Ahhoz nagyon nagyot kell dobni. A rockban már rengeteg mindent megcsináltak.
2016. jan. 27. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

"Ahhoz nagyon nagyot kell dobni. A rockban már rengeteg mindent megcsináltak."

Rengeteg mindent és rengeteg mindent nem.

Persze ha valaki csak a Tankcsapdát vagy az AC/DC-t ismeri, az nem a rock zene hibája vagy korlátoltsága.

2016. jan. 27. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira már soha, mint pl a Guns-ék, de azért lehet sikereket elérni.
2016. jan. 29. 08:06
 6/9 anonim ***** válasza:

"Rengeteg mindent és rengeteg mindent nem.

Persze ha valaki csak a Tankcsapdát vagy az AC/DC-t ismeri, az nem a rock zene hibája vagy korlátoltsága."

Igen, van egy rakás további ág a műfajon belül, de az azért szerintem helytálló, hogy a metálon belüli műfajok 90%-a soha a fenében nem lesz populáris és ennél fogva nem is lehet befutni vele rocksztárként. Persze, egy neves black metál banda énekese is lehet tök ismert a metálos közösségen belül, de sosem fogja azt elérni, mint mondjuk a System of a Down, Metallica, AC/DC stb. hogy talán még nagyanyám is ismeri valamelyik számukat.

2016. jan. 29. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

mindig lehet valami újat kitalálni, és csak azért mert most egy kicsit lelassult a metál fejlődése, nem jelenti azt hogy már nem lesznek nagy bandák... amikor a system of a down sikeres lett, már rég nem a metál uralta a zeneipart... nem kell hozzá más mint hogy 1-2 tehetséges ember egymásra találjon és létrehozzon vmi egyedit.

Amúgy meg szerintem sokkal népszerűbb a rock/metál mint elsőre látszik, egyszerűen a pop zene rádióbarátabb, így úgy tűnik mintha mindenkinek az lenne a kedvece... de akit igazán szereti a zenét és nem csak háttérzajként a diszkóban, az nem igazán hallgat pop zenét, a legtöbbje szemét

2016. jan. 30. 01:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Pont a rock a népszerűbb stílusok közül az egyik (ha nem "a") legszerteágazóbb. Igen tág teret hagy a saját zenei ujjlenyomatod tolmácsolásának, és tracken és albumon belül is tág tartományban lehet "jól" megválasztani a megszokott, a sajátos és az eredeti közti arányokat. Persze ehhez lélekben nagyon meg kell érkezni rá.
2016. jan. 30. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Olyan mainstream sikereket már nem lehet elérni mint a 70-80-90-es években.
2016. jan. 30. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!