Miért ítélik el az emosokat?
ezért: "feketében igaz,nem mindig járok,de a BELSŐM az."
Én egy lassan felnőtt fiú metalhead vagyok. Túl vagyok a szüleim elleni legnagyobb lázadásokon. Egyrészt mivel anyám nagyon nem szereti az ilyen dolgokat, volt minde.. khm.. aztán idővel konszolidáció történt. Pl. nem járok halálfejes cuccokban meg ilyen durva dolgok. Nem is nagyon igénylem.
De a lényeg. Tartozhatsz valamelyik lázadó stílushoz, deattól még nem kell elutasítónak lenned az emberekkel. (A legközelebbi barátaim azok...lányok) Nem igazán nyitottak. Sosem keresem senkiben a rosszat. Nekem is megvolt az ami téged most érint. Nem tudtam mit csináljak. Egyedül jó e vagy sem? Szerencsére talán, a haverjaim mindig odaszóltak egy hülyeséggel, így nem nagyon tudtam egyedül lenni.
Amikor nekem punk hajam volt 16 évesen az utcán mentem megszóltak. Úgy mint most téged. Minél fiatalabb az ember a nagyok annál jobban lenézik, mert nem tudja mit csinál alapon. Kislány vagy még, és mint engem anno, téged sem egyenrangú félként kezelnek. Majd ha idősödsz ez változik. Amúgy meg a sztereotípiák, és intelligencia hiánya, a cseszekedés. Azért minden sztereotípiának van egy kis alapja... ha nem is sok. Ösztönből bántják az emberek a gyengébbet szóval úgymond. Azzal ha valakit egy nagyobb társaság kinéz maguknak lányok vagy fiúk, elkerülik, kibeszélik nő az önérzetük, büszkeségük, és saját magukat jobbnak ítélésük. Tapasztaltam. Figyeld meg, ha nem is mindig, de adott csoporton belül is megtörténhet. Osztályközösségben szerveztünk kocsmatalit 30 fősből elmentünk 7en. Azt történt amit mondtam. A haverok nagy része a magból is ki lett ezért egy picit beszélve. Ami nem feltétlen rossz, mert így fel tudjuk tenni egymásnak másik felé a gondolatainkat xy ról és megválaszolhatódnak. Szerencsére azért jó keretek közt folyt a duma.
Ezzel csak azt mondom, hogy részben része ez az emberi természetben. Amúgy meg ne legyél sötét lelkű az életben. El fognak kerülni. Hagy ne részletezzem.
Legyél sötét lelkű ha valami fantasyval játszol vagy zenét hallgatsz. Jó néha egy kis változatosság.
Bocsi ha túl sok lett a rizsa:S
Lehet hosszú lesz, előre is bocsi.
Én goth vagyok. Van egy emo ismerősöm, és vele beszélgettem az emo lényegéről. Másnak is vannak problémái, fájdalmai, de mégsem lettek emok. Erről azt gondolom, hogy a vagdosással magukat sajnáltatják. Pedig azt mondta, ez azèrt van, mert így nem a lelke fáj. És ha magát bántja az emo, mi lesz jobb? SEMMI. miért akarjátok higy elfogadjanak titeket? Nem tök mindegy, ki mit gondol? Most én is kezdjem el vagdosni magam meg legyek depressziós, mert nem fogadnak el? Èn hosszassan beszéltem az emo ismerősömmel, és nem csodálkozom hogy ennyire ki van taszítva. Még engem is idegesített, de próbáltam jobb útra terelni. Állandóan sajnáltatja magát, így rossz neki, úgy rossz. És? Nekem is rossz, mégsem sajnáltatom magam :D azóta kerülöm az emokat. És neked meg üzenem, hogy soha ne vagdosd magad!
Ennyit gondolok erről.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!