Punk és skinhead között lehet szerelem?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag persze lehet, csak kíváncsi vagyok, hogy ti láttatok-e már ilyet, vagy ha az egyiknek valljátok magatokat, el tudnátok-e a másikkal képzelni magatokat?2016. máj. 8. 09:00
11/19 RASH39 válasza:
Nemcsak szerintem nem vagy punk és a párod nem skinhead hanem mindenki szerint aki tudja,hogy ez a két szó mit jelent.Két rasszista illik egymáshoz de hiába mondod rá,hogy emberileg ugyanolyan mint a többi ember mert nem érik el az emberi szintet.Az emberi szint alatt vagytok!
12/19 anonim válasza:
Ezzel nem minket, hanem magadat minősítetted, drága (:
13/19 RASH39 válasza:
A normális emberek nevében írok!A legszomorúbb,hogy normálisnak hiszitek magatokat.Egyesek még odáig is merészkednek,hogy kereszténynek nevezzék magukat...
14/19 anonim válasza:
Majd idővel magadtól rájössz a dolgokra :)
Mindegy is, ez itt nem ennek a vitának a helye :)
15/19 RASH39 válasza:
Majd ha annyit tanulmányozod ezt a témát és annyi igazi skinheaddel és punkal beszélgetsz mint én akkor egyenrangú vitapartner leszel de ahhoz még sokat kell fejlődnöd.Én 89-ben kezdtem bonilány.
RASH SKINHEAD
16/19 anonim válasza:
Utolsó te agyoniskolázott!A skinheadek eredetileg fajvédők voltak,a többi aki meg azt hiszi,hogy nem és abban a tudatban él miszerint ő antirasszista skin,hát elárulom csak egy kopasz fejű szélsőbalos punk!
17/19 RASH39 válasza:
Ezt hol olvastad nyilas tahó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!