Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog ez még tartani?
Figyelt kérdés
Ő skinhead..balhézós,verekedős,kis dolgokon is ingerült lesz..Én nyugis vagyok és nem ítélkezek senki felett a bőrszíne miatt,nyugodt ember vagyok..múltkor nagyon kiakadt amiért füveztem.(az ilyen egy evbe csak 3x max 4x fordul elő).a nézeteink nagyon mások,nem beszélünk róla,de tudom,hogy mind kettőnket zavarja egymás nézete..Van esély rá,hogy így is sokáig tartson? Masfél hónapja vagyunk együtt,de kezdenek jönni a bajok a kapcsolatunkban..Nem veszekedünk,mert nem beszéljük meg..csak magunkban haragszunk egymásra.2016. ápr. 3. 23:58
1/4 anonim válasza:
Nem elonyos ha magatokban tartjatok. Nem azt mondom hogy mindenert szet kell csapni a masik fejet, de a kommunikacio alapveto dolog egy kapcsolatban.
Biztos van kozos pontotok vagy olyasmi amiben egyetertetek, ebbol kell kiindulni es kompromisszumokat kotni.
Persze ez nehez olyan helyezetben mint a tietek, ha mindketten makacsok vagytok es nagyon elteroek a nezeteitek :D De ez rajtatok all, habar ha veszes a helyzet nem biztos hogy jo sokaig elhuzni es csak szenvedni
2/4 anonim válasza:
Ne szívjál füvet, azt szívják a nig,gerek!!
3/4 anonim válasza:
drogos... börtönben a helyed életed végéig kozveszelyes állat
4/4 anonim válasza:
Miért vagy együtt egy skinhead-el? Egyáltalán hogy jutott ez eszedbe? Egy normális, laza, toleráns ember egy agresszív, rasszista állattal... Nem értem. Neked komolyan ez kell? Miért nem keresel egy normális párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!