Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 17 évesen meg lehet találni az igazit? Már egy éve együtt vagyunk, de a szüleim szerint nem fog sokáig tartani. Ti mit gondoltok?
Szüleim nem gondolják hogy ez a kapcsolat életünk végéig működni fog. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, a kapcsolatunk már megélt mindent! Vita, szakítás, hülyeséget is csináltunk mind a ketten. De még is itt vagyunk és szeretjük egymást.
(amúgy meg pont szüleim beszélnek itt nekem, miközben ők is ugyanilyen korban találtak egymásra, és a mai napig együtt vannak)
Azt hogy megtaláltad-e az igazit akit szeretsz amíg csak élsz, majd csak a halálos ágyadon fogod megtudni, addig meg akármi változhat. Én ismerek olyat aki 13 évesen kezdett el járni a párjával és mára már 70 éves házasok, szeretik egymást és mindig hűek voltak egymáshoz, az én első kapcsolatom is olyan volt hogy azt hittem örökké tart majd, de egy előre nem látott dolog miatt ment tönkre, amiről nem tehetett senki, és különváltak az útjaink.
Az hogy melyik kapcsolat lesz az ami majd az életed végéig tart az soha sem tudhatod, de attól még lehet hogy ti együtt maradtok, de a szüleid talán folyton ezen az állásponton lesznek, hogy úgysem tart örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!