Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok arról hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról hogyha egy fiú a barátjával együtt készít egy képet amit szeretne kitenni profilképnek? Megtegyem?!

Figyelt kérdés
Nem egy kihívó képre gondoltam, inkább egy átlagosra amin fogjuk egymás kezét stb. Szerintetek ez elítélendő lenne?
2015. júl. 5. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
hát szerintem eléggé de te tudod
2015. júl. 5. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

hátha ki szeretnétek hirdetni a világba hogy ti homárok vagytok, akkor hajrá.

gondolom fészbúk, amit elég sokan néznek, így sok jóra ne számítsatok.

2015. júl. 5. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Egy transzexuális ismerősöm, miután felvállalta magát nyilvánosan, azt követően kitörölte az ismerősei közül valamennyi régi osztálytársát, ismerősét.

Én már azután ismertem meg, hogy vállaltan transzi volt. Engem, egyébként heteroszexuális nőként, egyáltalán nem zavarna, ha egy ismerősöm ilyen formában felvállalja magát.

Nyilván, arra te is számíthatsz, hogy megfogyatkozik az ismerőseid száma kisebb-nagyobb mértékben. Nincs olyan, hogy mindenki egyetért. De őszintén, van szükséged olyan (esetleg távolibb ismerős) barátságára, aki csak megkövezne és ennyi alapján ítél? Nekem is van rengeteg néhai osztálytársam, munkatársam, rokonok és más munkatársaik, akiket csak futólag ismerek élőben, s cseppet sem zavarna, ha holnaptól egyikükkel kevesebb lenne az ismerőseim listája.

Az is benne van a pakliban, hogy számodra meglepő, közelibb barát/rokon fog ezentúl rossz szemmel nézni rád, ha eddig nem tudta.

2015. júl. 5. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerôseid biztos tudják, nem? Én kitenném
2015. júl. 5. 16:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát az osztálytársaim illetve a tényleges barátaim tudják!! :)
2015. júl. 5. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ha meleg ismerőseid vannak, vagy hetero ismerőseid elfogadnak így, és ettől te jobban érzed magad hajrá.

Engem spec, vidéki srácot, nap mint nap leköpnének az utcán meg a buszon, ha ilyet tennék ki.

2015. júl. 5. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha család, rokonok és közelebbi, fontosabb barátok tudják, akkor én kiraknék ilyen képet a helyedben. Viszont tényleg sokan törölni fognak az ismerőseik közül és elítélnek, de ez csak róluk állít majd ki szegénységi bizonyítványt. Nem kell az ilyen emberek barátsága, véleménye. Elég szomorú, hogy 2015-ben is félni kell a homofóboktól és ennyire sok begyöpösödött agyú idióta van a világon.. Mindenki azt szeret, akit és amit akar!!!

25/Hetero nő.

2015. júl. 6. 10:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. júl. 7. 16:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) 17 évesek vagyunk mindketten! Lehet, hogy kevesebb lesz az ismerösöm, de így legalább kiderül, hogy ki milyen is valójában!
2015. júl. 9. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!