Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig fog ez még tartani?
Figyelt kérdés
Na szóval, barátnőmmel 3 hónapja szakítottam mert nem szerettem már és nem akartam hitegetni. Aztán kiderült, hogy ő megcsalt és elég sokat is hazudott. Az első hónapban megviselt ez és nem is nagyon bíztam senkiben. Most pedig nem tudok egy komoly kapcsolatot elképzelni a bizalmatlanság miatt vagy ha együtt is lennék valakivel úgyis féltékeny lennék mindig. Mennyi idő mire ez elmúlik? Vagy mikor tudok végre akár már egy komoly kapcsolatot elképzelni? 17f2016. febr. 22. 19:25
1/7 anonim válasza:
Mikor leülsz és mindent árgondolsz magadban.😊
3/7 A kérdező kommentje:
Minden nap átgondolom, hogy csak ő ilyen stb, de ugyan úgy oda kerülök, hogy nem tudok bízni a lányokban.
2016. febr. 22. 19:29
4/7 anonim válasza:
Majd lesz egy fordulat amikor megismersz valakit és rájössz ő más mint bárki és akkor...
5/7 A kérdező kommentje:
Egy lánnyal eljutottam odáig, hogy kezdett komolyabra fordulni a kapcsolat, de annyira nem bíztam benne, hogy hagytam inkább. Szóval még az ismerkedés nem segítene.
2016. febr. 22. 19:37
6/7 anonim válasza:
És ha csak lány barátokról van szó bennük se bízol? Mert akkor azt tanácsolnám kezd azzal, mert ha csalódsz akkor kisebbet fogsz talán.
7/7 A kérdező kommentje:
Elég sok lány barátom van és bennük bízok ugyan úgy csak olyan lányban nem tudok akivel kapcsolatot akarnék.
2016. febr. 22. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!