Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért érzem jobban magam...

Miért érzem jobban magam felnőttek között?

Figyelt kérdés

Nem tudok beilleszkedni az osztályomba, nem érzem magam odavalónak. Az osztály fele már nem szűz, nincs más témájuk csak hogy hétvégén így ittak, úgy ittak stb. Nem szoktam inni, részeg sem voltam még, és szűz vagyok.

A kutyámmal viszont járunk suliba, ahol javarészt csak felnőttek vannak, és sokkal jobban el vagyok velük, könnyebben beilleszkedtem. Mi lehet az oka?

2016. máj. 2. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:

mert egy kicsit értelmesebb vagy az osztályátlagnál

Legyen 1-2 jó barátod, a felsőbb iskolában ez enyhülni fog, egyetemen meg el is múlik. Hány éves vagy? mi szeretnél lenni? egy kicsit bele kell menekülni a tanulásba - egyrészt elfelejti az ember a bajokat, másrészt igen hasznos,ha azt, ami érdekli magasabb szinten műveli, nem csak a kötelező köröket futja vele (hasonló voltam, azért tudom... én rajzoltam szakkörökben, rézkarc, lino sokszorosító grafikai dolgokat tanultam 11 éves koromtól - és később nagy hasznát vettem. De néhány jó barát kell, és az lesz is)

2016. máj. 2. 19:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Középiskolás vagyok :) 16

Még nem igazán tudom mi szeretnék lenni..

Köszi a valaszt :)

2016. máj. 2. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!