Miért dolgozhatnak ilyen emberek kereskedelemben? Vagy rosszul ítélem meg a helyzetet?
Ma a párommal egy elektronikai üzletben voltunk, ahol már több 100e Ft értékben vásárolt. Mindig nagyra tartotta udvariasságukat, készségüket, korrektségüket.
Mivel szeretne egy jó fényképezőgépet, kinézett egyet a neten, és elmentünk a boltjukba, hogy közelebbről szemügyre vegye.
A Párom rögtön sorra került. Ekkor kezdődtek a meglepetések. Az egyik kolléga rendkívül kelletlen, sőt, mondhatom, udvariatlan volt. Párom szerette volna megnézni a gépet, arról tájékoztatást kapni, s a következő válaszokat kapta:
- "jó, megfoghatja, de nem kattintgathat vele, sem semmi mást nem tehet";
- "előbb vegye meg, utána próbálgassa";
- "a gép mínusz akárhány fokot bír" ("az mennyi?" - kérdezte Párom, mire a fiatalember mogorván: "nem tudom. Valahol a neten biztos megvan." Ekkor majdnem közbeszóltam, hogy erőltesse meg magát és nézzen utána.)
- "nem tudom, mekkora páratartalmat bír";
- "nézze, sokan várnak, nem érek rá itt keresgélni, nézzen utána a neten".
Ekkor Párom felállt és eljöttünk. Meg kell mondanom, nagyon csalódottak voltunk. Szerintetek normális ez a viselkedés?
Aki ilyen helyen dolgozik, annak nem kellene tájékozottnak lennie arról, amit árul, de legalábbis készségesnek?
A válasz megírásának időpontja: ma 13:42
honnan tudod, hogy hol akarja használni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!