Éjszakában csak az igazán "kemények" dolgozhatnak?
Nem a 3 műszakban dolgozókra gondolok elsősorban.
Szerintetek is van abban valami, hogy az éjszakában mimóza lélekkel nem igazán lehet dolgozni?
Pl. a pultosok nagy része dohányzik, gyakran iszik is, a virágnyelvet hírből sem ismerik, egyik sem fut sírva a sarokba, ha elküldik a fenébe stb. :)
Remélem, érthető nagyjából, mire gondolok.
Én pl. taxis cégnél vagyok, és ott is megfigyelhető a különbség a nappalos és az éjszakás kollégák viselkedésében.
Szerintetek? Az lesz éjszakában dolgozó, aki ilyen lelkületű, vagy az keményedik meg ennyire, akit odavet az élet?
Dolgoztam éjszaka, nem vagyok mimóza, nem káromkodom, iszom, vagy cigizem, mégis remekül elboldogultam.
Nem igazán hiszem, hogy bármiféle összefüggés volna :)
Statisztikát, kutatást nem olvastam, de alig hiszem tévednék, ha azt állítom, hogy az ember normális beállítottsága a nappali élet és éjjeli alvás. Ha ezt valaki felborítja, mondhatja hogy megszokta, de nappal aludni sohasem ugyanaz, mint éjjel és ez hosszú távon a saját biológiánk megerőszakolása- véleményem szerint negatívan hat az ember idegrendszerére..közvetetten pedig a személyiségére- ettől lehet.
Emiatt éjjel nyitottabb lesz az ember a rossz dolgokra...
Tudom, létezhet kivétel, általánosságban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!