Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Segítség! Mással is történt...

Segítség! Mással is történt ilyen?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Már a 7. munkahelyemen vagyok túl. Tavaly egy teljesen felesleges, apró dolog miatt akadtam ki, ami végül odavezetett, hogy most munka nélkül vagyok...

Anyut kicsináltam már, pedig nem akartam szándékosan bántani és csalódást okozni neki.:(

Megbántottam őt,magamat meg lejárattam. Voltak,tényleg ugyan szorongásaim,de azokon rég túlkellett volna lépnem. A pszichiáter nem segxített ,sem a gyógyszerek...

Annyira csődtömegnek érzem most magam,mint SOHA életemben. Ráadásul régebben anyuval csúnyán beszéltem. Anyunak mindenki mondja már,hogy tegyen ki engem,amit megértek,de ők nem tudják én min mentem keresztül...

De a tények,tények.Borzalmasan viselkedtem.Nem jártam be munkahelyre, mert voltak olyan problémáim,amiken nem bírtam túllépni és olyan kicsinyes dolgok miatt veszítettem el jó munkahelyeket, hogy tényleg röhej ...

Pedig én nem ez vagyok...Egy évvel ezelőtt minden rendben volt. Nem hittem volna,hogy idáig fog fajulni a helyzet.

2016. ápr. 28. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezalatt az egy év alatt egyszercsak megváltoztál?
2016. ápr. 28. 16:44
 2/4 anonim válasza:
Úgy tűnik, tényleg problémád van. Keress egy jó szakembert (valószínűleg a pszichiáter nem volt elég jó). Azonosítsd be magadban az okot, akard a változást. Ne elsősorban a gyógyszerektől várd a javulást, mert a te közreműködésedre is szükség van.
2016. ápr. 28. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
A legfontosabb, hogy ne bántsd magad! Nagyon fiatal vagy, előtted az élet, gondolom egészséges is vagy. Szóval ne aggódj, kezd el hallgatni ösztönző, személyiség fejlesztő hanganyagokat, járj el családfa állításra. stb. És azt, hogy ki mit gondolhat, azt pedig sürgősen felejtsd el. Esetleg, ha nincs kivel megbeszélni a problémáidat keress fel egy pszichológust.
2016. ápr. 28. 17:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönömmm :)
2016. ápr. 28. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!