Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mással is történt ilyen? Meg...

Mással is történt ilyen? Meg lett a kerékpár?

Figyelt kérdés
A Margit szigetről ellopták a bringámat tegnap éjszaka. Ki volt kötve, elvágták a láncot. Bejelentettem a rendőségen, de semmi biztatót nem mondtak. Nem tudom van-e remény, hogy viszontlássam...
2012. jún. 21. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
99%ban nincsenek meg a bicikik. (a rendőrség amúgy nem is keresi, nyugi)
2012. jún. 21. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem gyerekkoromba ellopták a biciklimet és utána rá pár nappal megláttam az utcán valakinél.nem mertem szólni neki:(

amúgy nem hiszem hogy meglesz általában lopás után szétszedik, átfestik vagy eladják valami olyan helyen hogy véletlenül se találkozhass vele..

2012. jún. 21. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
sajnos, nem sok esély van rá.nekem Angliában lopták el, kint felejtettem éjszakára. le volt láncolva, de csak gyenge zárral. az újat két zárral kötöm, egy u lakat, s egy lánc.
2012. jún. 21. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyém sem lett meg, pedig bejelentettem. Még jó, hogy nem volt drága bicó, de azért sajnáltam.
2012. jún. 21. 23:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már loptak el bringámat, az sem lett meg. A saját házunkból, két zárt ajtó mögül vitték el...
2012. jún. 21. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
2012. jún. 21. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!