Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen Londonban élni?

Milyen Londonban élni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csalódás volt.

Iszonyat drága és silány minőségű lakások, rossz idő, a munkáltatók széles körben alkalmazzák a zero hour contract-ot, azaz nincs garantált munkaóra, ha épp nincs meló akkor nem keresel semmit. Nagyon drága és rossz tömegközlekedés, állandó sztrájkok és tömegnyomor. Valamint az angolok is egyre nagyobb számban költöznek ki a városból, fullon van 3-ik világból érkezett szerencse és benefit (segély) vadàszokkal.

2016. ápr. 24. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tranzitváros Jönnek - mennek az emberek, pár év után sokan tovább állnak egy élhetőbb helyre, ezért hosszabb távú barátságokat, közösségeket elég nehéz kiépíteni.
2016. ápr. 24. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapelőtt volt a londoni maraton. Egy ellenőrzőpontnál a belvárosban kiraktak többszáz liter vizet a sportolóknak. Kis idő múlva megjelent egy csomó néger, és pár perc alatt ellopták az összes vizet. Vizet, bakker, VIZET. Na kb. itt tart London. Plusz meg azok a dolgok, amiket Digo írt.
2016. ápr. 26. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tele lett a hócipőm Londonnal. Sosincs idő semmire - mindenki valahova rohan, mint a mérgezett egér, türelmetlen, bunkó, és csak magával van elfoglalva. Pénzt félretenni alig tudsz, mert nagyon drágák a megélhetési költségek, szóval lényegében véve csak vegetálsz. Pláne nulla órás szerződéssel. Vagy dolgozhatsz két-három műszakban, nulla szociális élettel. Akinek mindezek után még van ereje nyelvtanfolyamra járni vagy autodidakta módon önmagát fejleszteni (mivel a munkahelyén az Alik és a Mohamedek között aligha fog rendesen megtanulni), annak minden elismerésem. Feljebb lépni karrier szempontjából (angol ide vagy oda) nagyon nehéz, mert óriási a verseny. Bár kétségkívül előnyben vannak azok, akik lehazudják a csillagokat is az égről. A munkáltatókat se kell sajnálni ilyen szempontból: hitegetéssel, üres ígéretekkel tele a padlás. Lehet, hogy vannak mazochisták, akik kifejezetten szeretnek tömegszálláson lakni, napi 3 órát utazni, a saját temetésükön is dolgozni, de én utálom, hogy nincs semmi személyes terem, le vagyok égve, nem jutok egyről a kettőre, és mindig mások rendelkeznek az időmmel...
2016. szept. 21. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!