Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Anyum szerint a nudista...

Anyum szerint a nudista strandok gusztustalanok, es csak perverzek jarnak oda. En viszont szeretek nudizni. (tobbi lent)?

Figyelt kérdés

Itthon amikor csak tehetem, szoval ha egyedul vagyok mindig meztelenul jarkalok itthon. Sulibol is mindig igyekszem minnel hamarabb hazaerni, hatha nincs itthon senki. Ha meg valaki hazaer, magamra kapok egy torolkozot es azt mondom, nemreg zuhanyoztam.. El akartam menni nudista strandra, de anya szerint gusztustalan meg ilyesmi..(vele azzal az indokkal beszeltem errol, hogy szeretnek rendesen lebarnulni, de ezt az udvaron nem tehetem meg, szoliba meg nem enged). Akkor most en vagyok gusztustalan, vagy anya komplikalja tul?

Magyarorszagon sok nudista strand van?

Egyszer lattam a tvben, hogy amerikaban vannak nehol kulon kialakitott nudista "varosok, faluk"...magyarorszagon is van?

Vagy esetlen nemetorszagban? (Eselyes, hogy nemsokara oda koltozunk...)

17/l

2016. ápr. 21. 14:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

helyes, jól teszed :) anyud túlkomplikálja csak.. mi már évek óta Balatonberénybe járunk nudizni :) gyere oda ;)

24/L

2016. ápr. 23. 06:52
 12/19 anonim ***** válasza:
98%
Balatonberény az egyik legjobb, ha nem a legjobb.
2016. ápr. 23. 08:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A Berényin kívül Balatonakaliban van a Balatonon naturista strand és kemping.

[link]

A cikkbeli leírás is jól rámutat arra, hogy mennyire nem perverzek járnak oda. Sőt, jellemzően egy naturista strand kulturáltabb, mint egy textiles.

Van néhány "alulról induló kezdeményezésre" nudistává vált hely, például a Luppa-tó Budakalász mellett. Itt szándékosan írtam nudistán és nem nturistát, mert a kettő mást jelent. A Luppánál van egy csomó homokos férfi, velük nem is lenne baj, mert úgyis magukkal/egymással foglalkoznak. Odaszokott azonban jópár perverz, kukkoló, faszverő egyén. Ilyen helyen nehéz mit kezdeni velül, mert nem egy ellenőrzés és irányítás alatt levő létesítményről van szó. Ez az, amit egy fiatal lánynak egyedül jobb elkerülni. Társasággal már lehet. Előnye is van ezeknek a vadstrandoknak: itt semmi nincs szabályozva, így az ruhaviselet is szabad, "clothing optional", hogy szokták mondani. Ha a társaságban még nem mindenki vette rá magát a naturizmusra, ő itt maradhat fürdőruhában és strandolhattok együtt. Ídővel rá fog érezni a szabadság ízére.

2016. ápr. 23. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A [link] és a [link] honlapokról is lehet tájékozódni.

Arra készülj, hogy ha rendszeresen jársz nautrista strandra, előbb utóbb le fogsz vele bukni otthon, mert hol marad rajtad a fürdőruha nyoma... De ez legyen a legkisebb baj. Csak rajta!

Elnézést az elütésekért az előző válaszban!

2016. ápr. 23. 13:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A nudizmust sokan keverik az exhibicionizmussal, mert a perverzión kívül nem tudnak elképzelni más okot a meztelenkedésre (szabadság szó vajon mit jelent nekik)? Na meg a gyerekek se ruhába születnek, akkor a babák perverzek, hogy van képük pucéran megszületni?

Valóban magyarországon elég nehéz jó helyet találni, de még akadnak. Kukkolók mindenhol vannak és lesznek is sajna, nem lehet teljesen kiszorítani őket :/ De ez olyan, mint hogy tolvajok meg gyilkosok is lesznek mindig a világban.

Az, hogy az alakod milyen ruhában is látszik, miért szégyellnéd jobban egy nudista helyen az alakodat mint az utcán? Nem topmodell bál :)

Németbe tuti találsz jó helyet, ott meg horvátban nagy kultusza van. Sziki-re (szeged) meg a nyéki tóra (Miskolc közelében) járok, attól függően merre töltöm épp az időmet, mind2 jó. Utóbbit azért szeretem jobban, mert egyik cég fennhatósága alá sem tartozik, nincs belépő, emelt díjas parkolás, kapzsi szervezetek, csak a természet.

27/F

2016. ápr. 24. 00:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15. voltam, még valami:

Anyud nem fejtette ki, hogy szerinte mi benne a gusztustalan? :D Mert ezt a kifejezést tipikusan azok a nők szokták alkalmazni a meztelensére, akik szégyenlik a saját vágyaikat. Javaslom erre válaszkérdésnek, hogy akkor a te születésed előkészítő-tevékenysége is gusztustalan volt-e? :)

2016. ápr. 24. 00:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass anyád hülyeségeire. A nudizmus a szabadságról szól, hogy az ember a ruhájával együtt az idióta társadalmi kötöttségeket is levetkőzi. A nudisták rendkívül kulturált, természetszerető emberek, elfogadnak mindenkit úgy ahogy van, a nudin nem lopnak, nem szemetelnek, és nem szexelnek. A nudiról bármiféle szexuális aktust kezdeményező embert azonnal kitiltanak, de még a kukkolókat is. Sajnos sokan elítélik, mert ők maguk saját magukat sem tudják elfogadni és ezért dögöljön meg a szomszéd lova is.
2016. ápr. 24. 12:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

miaz hogy szoliba nem enged? elmész és kész.

a nudista strandal is ez a helyzet,elmész és kész.

nem kell tudnia rolla,vagy mindig veled van és fogja a kezed?

2016. ápr. 24. 17:01
 19/19 anonim válasza:
90%

Nem szeretném ismeretlenül minősíteni anyukádat! Csak annyit mondok, hogy nincs igaza.

Az alakoddal sincs semmi gond! Nekem bejönnél! f.

2016. júl. 17. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!