Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnék eljutni egy nudista...

Szeretnék eljutni egy nudista strandra anyám tudta nélkül megoldhatom?

Figyelt kérdés
Nyáron egy barátommal szeretnék egy békésebb nudista strandra eljutni ahol nem örge nénik és bácsik vannak.természetesen ugy hogy a szüleink ne tudják csak annyit hogy strandra megyünk. budán lakunkmindketten hogyan oldhatjuk ezt meg?14/F

2016. jan. 3. 22:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Mi ebben a bonyolult. megbeszélitek mikor aztán kitaláltok valami fedősztorit, hogy hova mentek.

Nem mellesleg csajokat lesni azért elég gáz ilyen helyen, legalábbis nehogy arra számíts, hogy tele lesz 20-30 közötti bombázókkal.

2016. jan. 3. 22:55
 2/12 A kérdező kommentje:
A fedo stori még ok de a haverom anyira nem is akar jönni meg nemtudom hogy hova mennénk
2016. jan. 3. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Egyszerűen elmondjátok hogy xy strandra mentek persze megnézitek hogy a közelben hol van rendes strand csak mégse az legyen hogy elétek mennének x időpontba és ne az ellenkező irányba induljanak el, így ti akár gyalog eltudtok menni a találka helyre és ennyi.

A nudista strandnál felhívom a figyelmeteket arra hogy kegyetlen szigorúan veszik ha csak azért mentek oda hogy meztelen csinos nőket bámuljatok. Amint ugye látszik hogy felizgultok akár kis is dobhatnak onnan. Persze elején egyből ez lesz ehhez hozzá kell szokni a látványhoz. Én egyszer a barátnőmmel mentem Szeged melletti strandra igaz jobbára idősek voltak ott 40-50-60 évesek de azért voltak gyerekek, jó az megint más mert sima strandon is látni gyerekeket fürdőnadrág/ruha nélkül időnként ebbe nincs semmi, a barátnőmmel 23 évesek vagyunk és most 2015 nyarán voltunk ilyen helyen, mi is arra számoltunk hogy max kisgyerekek meg idősebb emberek lesznek ott, de ugye láttunk több 20-30 körüli embereket is sőt 16-18 éves korosztály is csoportosan jelent meg javarészt elég csinos lányokkal. Akkor nekem is iszonyat erős akarat kellett hogy ne nézzek oda vagy ne legyen semmi gond, a barátnőmmel direkt bementünk a vízbe inkább hűsölni kb hasig érő vízben voltunk ott beszélgettünk meg viccelődtünk egymással erre ugye a fiatal társaság ott labdáztak a vízbe és egy csinos szőke csaj előtte ugrált ráadásul elég nagy mellei voltak, a barátnőm észrevette hogy kiszúrtam a lényeget, mondanom sem kell hogy poénosan persze de megkaptam a magamét. Aztán kint a parton kajáltunk meg napoztunk, barátnőm a földön hason fekve süttette magát én meg épp a telefonomon olvastam a híreket hogy milyenek az utak hogy hazafelé ne érjen meglepetés mert autóval voltunk, erre azt vettem észre hogy két csinos 20 év körüli lány teljesen meztelenül ott álltak felettem és egyik le is hajolt amikor valamit kérdeztek tőlem hogy nem-e láttam-e a vörös hajú barátnőjüket akire már fél órája várnak csak mert felénk ment el állítólag és akkor ugye pont a legcsinosabb leg kedvesebb arcú barna hajú lány hajolt felém szép testével ott hát meg a barátnője sem fogta vissza magt teljesen természetesen ott állt előttem ő is és persze hogy a szemem igen csak elkalandozott és hát lehetett látni hogy tetszenek a hölgyek. Akkor volt hogy egyik strandoló odajött hozzám egy 40 év körüli férfi és mondta hogy ha ilyen van vagy feküdjek egyből hasra vagy dobjam magamra a törölközőt és legyek törökülésbe mert ezzel ki is dobhatnak, nem kukkolni vagyok ott, hanem természetes helyen meztelenkedek közösségbe amit természetesnek kell venni. Mondta hogy ha ennyire nehéz képzeljem el hogy simán ruhába vannak és ennyi, de ebből bajom is lehet mert sokan kukkolásnak veszik az ilyet és ezt sehol nem tolerálják. A barátnőm is leszidott ezért

2016. jan. 3. 23:21
 4/12 anonim válasza:
41%
Nem korai még picit ennyi idősen?
2016. jan. 3. 23:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Fhuu hármas köszi öröm volt olvasni 😁
2016. jan. 3. 23:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsaptad rá vagy mi?:D
2016. jan. 3. 23:46
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
mint a huzat
2016. jan. 4. 02:45
 8/12 anonim ***** válasza:
30%
Elvileg hivatalos belépős naturista strand 18 év alatt csak szülői beleegyezéssel látogatható. Persze ha egy idősebb emberrel mész, nem szokták megkérdezni, lényeg hogy fizesd ki a belépőt. Duna-parton vagy elhagyott helyeken feltűnés nélkül lehet meztelenkedni, de ha járnak arra, mittudoménkicsodák akiknek nem tetszik az ottléted, rádverhetnek közszeméremsértési szabálysértést.
2016. jan. 4. 21:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Ahh köszi
2016. jan. 4. 21:20
 10/12 anonim válasza:
77%
Én is 14 vagyok (Pesten), és én is idén szertnék menni először. :D
2016. febr. 23. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!