Anyum szerint a nudista strandok gusztustalanok, es csak perverzek jarnak oda. En viszont szeretek nudizni. (tobbi lent)?
Itthon amikor csak tehetem, szoval ha egyedul vagyok mindig meztelenul jarkalok itthon. Sulibol is mindig igyekszem minnel hamarabb hazaerni, hatha nincs itthon senki. Ha meg valaki hazaer, magamra kapok egy torolkozot es azt mondom, nemreg zuhanyoztam.. El akartam menni nudista strandra, de anya szerint gusztustalan meg ilyesmi..(vele azzal az indokkal beszeltem errol, hogy szeretnek rendesen lebarnulni, de ezt az udvaron nem tehetem meg, szoliba meg nem enged). Akkor most en vagyok gusztustalan, vagy anya komplikalja tul?
Magyarorszagon sok nudista strand van?
Egyszer lattam a tvben, hogy amerikaban vannak nehol kulon kialakitott nudista "varosok, faluk"...magyarorszagon is van?
Vagy esetlen nemetorszagban? (Eselyes, hogy nemsokara oda koltozunk...)
17/l
Anyud egy pöttyet félre van tájékozódva. A nudizmus nem a szexről szól.
Németországban nagy hagyománya van, bár ott nem süt annyira a nap, mint nálunk.
Hát a nudizmus éppen arról szól, amit írtál (ha egyedül...). Vannak emberek, akik ebben a pózban érzik fesztelenül magukat. Ez nem szól a szexről, az egy másik műfaj. Egy nudista strandon, persze megnéznek egy csinos alkatot (mindkét nemből), de semmiképp se feltűnően és a forma számít nem a nemiség. Egy normál nudista helyen a nemi szerveid semmivel s (na jó, alig) érdekesebbek, mint más szerveid. Láttam már táncestet is így, persze ki ki a párjával. Sőt, vetélkedőt. Gyereknek kellett (meg nem válaszolt kérdések miatt) szüleiktől ruhadarabokat begyűjteni. Rendkívül szórakoztató volt mindenkinek (persze kell hozzá jó műsorvezető é jó közönség).
Ez a divat Magyarországon a prűdség és az egyházi nyomás hatására visszaszorulóban van, nem publikálják, akik teszik. Kevés a megfelelő hely, sok a kukucskáló perverz, ezért nem lehet tudni, hol táboroznak (többnyire nehezen megközelíthető, eldugott tavaknál - régebben a Délegyházi tavak, de mára ez elenyészett). Horvátországban vannak még ilyen kiterjedt strandok, általában elkerítve. A kapu után vannak öltözők, és nem nézik jó szemmel, ha valaki tartósan ruhában kódorog. Akár ki is vezettethetik, van ilyen helyen őrség. Korábban ott is több ilyen strand volt.
Nem igaz az, hogy csak perverzek járnak nudizni! Aki ezt hiszi, az félretájékozott! A nudizmus egy életforma: a szabadságról, egymás és a saját test elfogadásáról szól. Egyenletesen lehet barnulni, nem marad rajtad a pántok nyoma, sőt a ruhában lévő vegyi anyagok kipárolgása sem csapódik le a bőrödön, a bőröd mindenhol szabadon lélegzik.
Nudista városok, falvak nincsenek Magyarországon, de kulturált nudista strandok igen, ahonnan kivágják a perverzeket, kukkolókat. (A szabadstrandoknál vigyázz, ott lehetnek ilyenek!)
Én pl. Balatonberénybe szoktam járni, ami nagyon kulturált hely (bár most nincs hozzá társaságom :( )
Akárhány kiló vagy, nem néznek ki a nudista strandról, oda ugyanis nem szupermodellek járnak, hanem teljesen átlagemberek - mint akármelyik normál strandra. Ha elfogadod a testedet olyannak, amilyen, akkor jól fogod érezni Magad!
Én 185 magas vagyok és 98 kiló, de nudista strandon nem számít, hogy nem vagyok tökéletes alkatú!
A nudizás önmagad elfogadásáról is szól! Ha elengednek a szüleid egyedül, akkor vágj bele, és érezd jól Magad! :)
39/F
Egyáltalán nem perverzek járnak oda. Vagyis, nyilván lehet vannak azok is, de normál strandon is vannak hülye emberek.
Gusztustalannak csak akkor az, ha pl. undorodnál attól, hogy meglátod ahogy egy 80 éves kövér bácsi téblábol előtted meztelenül, vagy hasonló. Egy ilyen mondjuk lehet valóban nem a legszebb látvány (no offense az idősebbeknek!), de ő is meztelen, te is meztelen vagy, ő is így érzi jól magát, te is így érzed jól magad - így nem is csinál ebből nagy ügyet az ember :)
Szerintem álszentség azt mondani, hogy a nudista strandon egyáltalán nem nézelődnek az emberek. Egy textiles standon is vetsz pár pillantást arra, aki felkeltei a figyelmed. Ez a nudista strandon is így van, de ez még bőven messze áll a kukkolástól.
Avagy kukkolás. Én néhányszor már voltam, de egyszer sem találkoztam még szerencsére kukkolókkal.
Szerintem ha szeretnél, menj el egyre, úgyis túl kevés fiatal van a nudista strandokon :D
Max találj ki valami fedősztorit anyudnak, hogy hova mész (legegyszerűbb azt mondani, hogy rendes strandra).
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!