Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok miért utálják...

A magyarok miért utálják ennyire egymást?

Figyelt kérdés
Ha egy magyar sikereket ér el,gyűlölet tárgya lesz. Pl.:Saul fia,Hosszú Katinka stb
2016. ápr. 5. 08:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%

Itt nem azzal kell jönni hogy magyarok ez pusztán emberi irigység egyesek részéről ami érthető bizonyos szinten.

Persze itt ha valaki sikert ér el én nem sajnálom tőle, főleg ha tudom hogy tisztességesen, becsületesen megdolgozott érte és nem veti rá a másik kevésbé sikeres vagy sikertelen ember személyre hogy ő a jó a másik meg a selejtes sz@r, vagy villog és menőzik vele hogy neki van és a másiknak nincs és nagyképűen. Persze vannak kivételek, tudom jól. Én nekem is van némi sikerem, amire büszke is vagyok, és tudom hogy vannak sikertelen emberek akik ezt irigylik.

2016. ápr. 5. 11:45
 22/27 anonim ***** válasza:
8%
Én sem irigylem mások sikerét, sőt büszke vagyok én is ilyenkor (pl. Hosszú Katinka). Az gonoszok, ráadásul nem magyar nemzetiségűek, identitásúak igazságtalan, szemtelen sikeréért viszont haragszom (Saul fia). Bár én utóbbit nem is nevezném sikernek, inkább bűntettnek.
2016. ápr. 5. 12:04
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

"A cionisták pedig nem zsidók a szememben."

Cionisták akik vissza akartak térni Cion-hegyére a diaszpórából.

Szerintem nagy tévképzeteid lehetnek a saját népeddel kapcsolatban, te reform zsidó.

2016. ápr. 5. 12:05
 24/27 anonim ***** válasza:
40%

"A magyarok miért utálják ennyire egymást?"

Már a kérdés is önmagában magyarellenes hazugság.

2016. ápr. 5. 13:34
 25/27 anonim ***** válasza:

Mert irigyek. A Kádár rendszer erre nevelte őket: "miből telik erre a szomszédnak?" Aki tehetős, biztos lop, csal. A saját sikertelenségét a proli csak így tudja magyarázni. Persze azért csalna ő is örömest pénzért - ha lenne rá lehetősége.

Csak a sikert, az eredményt látják, de nem a hozzá vezető munkát.

A Saul fia más káposzta, ez elképzelhető, hogy tényleg egy jó film, de kicsit túltolták a Holokausztot az utóbbi év(tized)ekben, és sokan - én is - unják a témát.

2016. ápr. 5. 13:54
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem utálják egymást. Nem is lesz gyűlölet tárgya, aki sikereket ér el.

Nem maga a tény az, ami kritikát mondat az emberekkel, hanem a HOGYANja.

Hogy a SAul fia hogyan kezdődött eleve, hogy a Hosszú hogyan viselkedik.

Nincs benne semmi gyűlölet.

2016. ápr. 17. 18:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Lehet lelufizni borkait
2019. nov. 13. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!