A magyarok miért utálják ennyire egymást?
Nekem nem tűnt fel, hogy csak a sikereseket utálják.
Olyan munkát végzek, ahol nap mint nap 250-300 emberrel kerülök kapcsolatba és a legtöbbjük úgy viselkedik, mintha valami gróf lenne vagy legalább báró vagy mit tudom én és nekem a lábai elé kellene vetnem magamat.
Nagyon el vannak szállva az emberek maguktól és egész egyszerűen lenézik a másikat. Próbálok mosolyogni rájuk és kedves lenni, de az ilyeneknél ez csak még rosszabb, mert pluszban még idiótának is nézik a jó fej embereket.
Nem tudom, hogy máshol is így van-e, de Magyarországon ez a helyzet.
Mi az, hogy magyarok?
Esetleg egyes magyarok.
Másrészt a Saul fiát senki nem utálja vagy gyűlöli.
Vannak, akik úgy gondolják, hogy a holokauszt miatt nagyobb figyelmet kapott(ebben azért van valami).
Plusz szerintem is gyerekes volt, hogy a megszólalásai másból nem álltak csak duzzogásból, vergődésből.
Hosszú Katinkát nem tudom, hogy gyűlölik e, nem igazán hallottam róla.
Akik azt mondják, hogy a saul fiának semmi köze a magyarokhoz, az egy retardált... Egy film nem csak rendezőből áll...
Egy hatalmas stáb van mögötte, rengeteg ember és ebben rengeteg magyar ember munkája... Rengeteg helyszín...
A saul fia egy hatalmas reklám most a magyar filmiparnak...
Egy átlag amcsi, megnézi a mentőexpedíciót, eszébe nem jut, hogy egy olyan filmet néz, amit javarészt magyarországon forgattak.. Ő egy amerikai filmet néz...
Most a saul fia, legyen az oka akármi a felhajtásnak körülötte, feltette a filmipar térképére Magyarországot... De persze egy átlag zsidógyűlölő kis nyomoronctól nem várható el, hogy a dolgok ilyen mélységeibe lásson...
"itt csak fütyülősbarack és bőgatya lenne nélkülük."
Nem kell a feltételes mód. A vidék Magyarországán tényleg csak fütyülősbarack és bőgatya VAN.
"Ahogy az egyikük mondta, itt csak fütyülősbarack és bőgatya lenne nélkülük."
Miért szerinted mi van itt?
Amikor a kedvenc, mélymagyar együttesetek legnépszerűbb dala a Pálinka?
Ez a szint?
"Nagyon sokat adtak nekünk a Kun Bélák, Rákosik, manapság Dániel Péterek."
Ha felsorolok neked néhány lengyel történelmi személyt, akik szintén sokat ártottak nekünk, akkor a lengyeleket is elkezded utálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!