Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok miért utálják...

A magyarok miért utálják ennyire egymást?

Figyelt kérdés
Ha egy magyar sikereket ér el,gyűlölet tárgya lesz. Pl.:Saul fia,Hosszú Katinka stb
2016. ápr. 5. 08:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tűnt fel, hogy csak a sikereseket utálják.

[link]

Olyan munkát végzek, ahol nap mint nap 250-300 emberrel kerülök kapcsolatba és a legtöbbjük úgy viselkedik, mintha valami gróf lenne vagy legalább báró vagy mit tudom én és nekem a lábai elé kellene vetnem magamat.

Nagyon el vannak szállva az emberek maguktól és egész egyszerűen lenézik a másikat. Próbálok mosolyogni rájuk és kedves lenni, de az ilyeneknél ez csak még rosszabb, mert pluszban még idiótának is nézik a jó fej embereket.

Nem tudom, hogy máshol is így van-e, de Magyarországon ez a helyzet.

2016. ápr. 5. 08:22
 2/27 anonim ***** válasza:
35%
Hosszú Katinkát legfeljebb a tehetségtelen, gyűlölettel teli kisemberek utálják. A Saul fiát nem kötném a magyarokhoz. Én is utálom, de semmi köze a magyarokhoz.
2016. ápr. 5. 08:23
 3/27 anonim ***** válasza:
82%

Mi az, hogy magyarok?

Esetleg egyes magyarok.

Másrészt a Saul fiát senki nem utálja vagy gyűlöli.

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a holokauszt miatt nagyobb figyelmet kapott(ebben azért van valami).

Plusz szerintem is gyerekes volt, hogy a megszólalásai másból nem álltak csak duzzogásból, vergődésből.

Hosszú Katinkát nem tudom, hogy gyűlölik e, nem igazán hallottam róla.

2016. ápr. 5. 08:25
 4/27 anonim ***** válasza:
30%
3-as, a Saul fia alkotóit nagyon sok, normális, hazafias ember utálja. De ők kisebbségiek is, nem magyar nemzetiségűek.
2016. ápr. 5. 08:28
 5/27 anonim ***** válasza:
78%

Akik azt mondják, hogy a saul fiának semmi köze a magyarokhoz, az egy retardált... Egy film nem csak rendezőből áll...

Egy hatalmas stáb van mögötte, rengeteg ember és ebben rengeteg magyar ember munkája... Rengeteg helyszín...

A saul fia egy hatalmas reklám most a magyar filmiparnak...

Egy átlag amcsi, megnézi a mentőexpedíciót, eszébe nem jut, hogy egy olyan filmet néz, amit javarészt magyarországon forgattak.. Ő egy amerikai filmet néz...

Most a saul fia, legyen az oka akármi a felhajtásnak körülötte, feltette a filmipar térképére Magyarországot... De persze egy átlag zsidógyűlölő kis nyomoronctól nem várható el, hogy a dolgok ilyen mélységeibe lásson...

2016. ápr. 5. 08:34
 6/27 anonim ***** válasza:
14%
5-ös, a Saul fia rendezője, főszereplője, producere, stb. mind kisebbségi volt, és összevissza szidták a magyarokat, a németeket, stb. és mindenkire rá akarták erőltetni a hamis bűntudatot ahelyett, hogy elgondolkodtak volna azon, hogy talán nem véletlenül gyűlölik őket mindenütt. Azért még egy átlagos amcsi is tudja, hogy ilyen filmet magyarok nem készíthetnek. A pénzünket lenyúlták, és még belénk is rúgtak, de nem is számítottunk másra.
2016. ápr. 5. 08:38
 7/27 anonim ***** válasza:
64%
Vajon mikor fogják megérteni az ilyen 37%-os ostoba tirpákok, h a holokausztban magyar emberek pusztultak el, a magyar értelmiségnek egy olyan része, amelyet a mai napig sem sikerült pótolni, és akiknek rengeteget köszönhet ez az ország.
2016. ápr. 5. 08:54
 8/27 anonim ***** válasza:
64%

"itt csak fütyülősbarack és bőgatya lenne nélkülük."

Nem kell a feltételes mód. A vidék Magyarországán tényleg csak fütyülősbarack és bőgatya VAN.

2016. ápr. 5. 09:08
 9/27 anonim ***** válasza:
69%

"Ahogy az egyikük mondta, itt csak fütyülősbarack és bőgatya lenne nélkülük."

Miért szerinted mi van itt?

Amikor a kedvenc, mélymagyar együttesetek legnépszerűbb dala a Pálinka?

Ez a szint?

2016. ápr. 5. 09:11
 10/27 anonim ***** válasza:
66%

"Nagyon sokat adtak nekünk a Kun Bélák, Rákosik, manapság Dániel Péterek."

Ha felsorolok neked néhány lengyel történelmi személyt, akik szintén sokat ártottak nekünk, akkor a lengyeleket is elkezded utálni?

2016. ápr. 5. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!