Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok miért utálják...

A magyarok miért utálják ennyire egymást?

Figyelt kérdés
Ha egy magyar sikereket ér el,gyűlölet tárgya lesz. Pl.:Saul fia,Hosszú Katinka stb
2016. ápr. 5. 08:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%

Magyar vagyok

Zsidó a vallásom, ezt kaptam a szüleimtől, a zsidó nem egy nép, hanem egy vallás... A legjobb barátom meg református, a feleségem meg jezsuita... A gyerekeim meg majd eldöntik maguknak.

2016. ápr. 5. 09:22
 12/27 anonim ***** válasza:
6%
12-es, a zsidó nem csak vallás, hanem elsősorban nép, de ezt te is tudod. Aki pedig zsidó vallású, az távolabb nem is lehetne az európai, magyar, keresztény embertől, és az integrálódásra is képtelen, hiszen azt tanulja, hogy a többi nép nem is ember. Ha te magyar vagy, akkor én busman.
2016. ápr. 5. 09:27
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
IRCSUKKI ŐJJÜKMEG!!! Ő NEM MAGYAR NEMZETHY KERESZTYÉN ÁRJAFAJ!!!
2016. ápr. 5. 09:30
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

"Aki pedig zsidó vallású, az távolabb nem is lehetne az európai, magyar, keresztény embertől"

Az egész keresztény kultúra a zsidó vallásból és értékrendből fejlődött ki.

"és az integrálódásra is képtelen"

Ezt nem tudom honnan veszed. Milyen különbséget látsz egy zsidó és egy nem zsidó életvitelében, erkölcsében, kultúrájában?

"hiszen azt tanulja, hogy a többi nép nem is ember."

Ezt megint egy jó nagy marhaság.

2016. ápr. 5. 09:39
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

12# vagyok.

A vezetéknevem Kovács,

Kőműves és szobafestő mázoló szakmám van, 15 év gürizős melóval elértem, hogy ma vállalkozó lehessek és igaz nem nyomorgok... De ez nem azért van, mert volt Bar-micvóm, hanem mert rohadt sokat dolgoztam. Volt, hogy heti 80 órában...

2016. ápr. 5. 09:39
 16/27 anonim ***** válasza:
56%

És tény, hogy a rabbi nem örül neki, de pont az ilyen tetvek miatt mint te, van egy magyar címer tetoválás a szívem felett nagymagyarországgal és turulmadárral.

Mert mint már mondtam, Magyar vagyok...

2016. ápr. 5. 09:41
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Mert kompenzálsz. De nem tehetsz zsidóságod ellen semmit, ahogy Radnóti sem tehetett, pedig egész életében azt mondta, hogy ő ugyan nem zsidó. Zsidó vallású magyar. :D Mintha a zsidó nem népvallás lenne, egy meglehetősen idegenellenes népvallás. A tetvekről inkább a Kun Bélák, Dániel Péterek jutnak eszembe, akiket az egész történelem során utáltak és üldöztek mindenütt, akik a kommunizmusért egyedüliként felelősek, nem az ellenük harcolók.
2016. ápr. 5. 09:49
 18/27 anonim ***** válasza:
45%

Egyetértek azzal, amit az egyes írt. Viszont látni kell azt is, hogy volt egy rendszer, ami ide vezetett, amelyben az állam ígért egy viszonylagos jólétet, amelynek az volt az ára, hogy ne gondolkodj. A buta embert pedig könnyebb befolyásolni, akár gyűlöletkeltéssel is.

Ma gyűlöletet szándékosan keltik, hisz ez hozza a legtöbb szavazatot. Ha a magyar magyart utál, az meg már csak hab a tortán.

A zsidókról meg annyit, hogy az volt a hiba, amikor elkezdték nemzetiségként kezelni, holott egy vallás (mert, amíg vallás, addig van értelme, annak,hogy magyar zsidó, mert a vallás és a nemzetiség nem zárja ki egymást lásd. #12). Onnantól kezdve kialakult az erre ideológiát építő válfajuk a cionizmus (érdemes utánajárni, hogy miként is fogadta az akkori zsidóság Herzl Tivadar munkáit/munkásságát), amely ideológia legalább annyira nacionalista, mint azok az emberek akiket ma pont ők náciznak le. Ezzel nem is lenne semmi baj az ég világon, ha azt a saját hazájukon belül hirdetnék/valósítgatnák és nem más országokban.

Egyébként pont a már említett Dániel Péter is pont ilyen gyűlöletkeltő emberke. Már rég nincs is Magyarországon mégis a facebookján folyamatosan hergeli a magyar embereket.

2016. ápr. 5. 09:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes olvasni az Origón megjelent kommenteket, tökéletesen jellemzi a helyzetet. Akkora indulat van az emberekben, hogy az félelmetes. Az arrogancia határtalan, képtelenek elfogadni a másik eltérő véleményét. Mocskolódnak, szitkozódnak, el nem tudom képzelni, hogy ezeknek az alpári embereknek esetleg lehet családja, gyereke, vagy egyáltalán emberekkel érintkeznek.

Ilyenkor döbbenek rá, hogy soha nem valósulhat meg komolyabb társadalmi összefogás, a gyűlölet erősebb. Mindig ki fognak játszani minket egymás ellen.

Egyet viszont meg kell jegyezni, ez nem magyar sajátosság, ez nemzetközi. Nézzétek meg a Youtube-on a kommenteket, főleg azokat, amire sok válasz ment. Mindenhol megy, még akkor is elküldik egymást a halálba, ha egy cica gombolyaggal játszik a videón.

Ez egy szelep, névtelenül, arctalanul. Felszabta az embert a főnöke, megy kommentelni. Már megint a tévét bámulja az ura, leül a gyakori elé.

Az egész Internet egy nagy virtuális khurv@anyád.

2016. ápr. 5. 10:12
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Jó, azt persze érdemes nyílvánvalóan hozzátenni, hogy neolog zsidó családból származom, de én inkább már reform zsidó vagyok...

A cionisták pedig nem zsidók a szememben.

Szerintem a vallás ismerete és a cionizmus kizárják egymást.

2016. ápr. 5. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!