Azok akik nem vallásosak: ti is utáljátok a vallásos ünnepeket, mert minden zárva van?
Egyrészt nem tudom, mire fel veszed a bátorságot, hogy így ismeretlenül, a kérdés témájától elütve minősítsd azt, ahogy én a munkámat választottam. Én nem tettem rád személyeskedő megjegyzést, csak a kérdésedre válaszoltam. Másrészt az, hogy a mostani munkámat esetleg nem is szeretem, nem jelenti azt, hogy nem éppen azon vagyok, hogy valami olyan munkát keressek éppen, amit szeretek, Harmadrészt aki valaha dolgozott már hosszabb időt, tudja, hogy egy kis szünet sosem árt.
Emellett nem tudom, miről beszélsz, errefelé minden rendesen nyitva van pénteken, sehol nem kell a pénteki munkanapot ledolgozni.
"A neten tegeződni szoktak, nem értem, hogy miért magázol és miért tegezel felváltva. "
- Jól van, legalább kiderült, hogy hülye vagy, mert én aztán sehol senkit nem magáztam. Tessék, most már személyeskedtem is.
"amikor a Jézus megdöglött"
Bocsánat, én sem vagyok vallásos, de ettől még lehet más ember hitét, véleményét tisztelni. A kutyámra sem mondom, hogy megdöglött (pedig állatra inkább szokták), vagy anyukádról, kedvesedről, haverodról is így beszélsz?
Hogy a kérdésre válaszoljak, nem utálom, mert mi a manóért rontanám a hangulatom ilyesmivel? Amikor minden zárva van, pont olyan jól elvagyok, mint amikor minden nyitva van. Mindig van mit csinálni, hová menni, valakivel csevegni, ejtőzni...
Neked hülye, másoknak szent. Ez így működik.
Te örülsz, ha lehülyézik a Neked kedves, fontos dolgokat?
Honnan tudod, hogy Jézus hazudozó volt? Ismerted? Beszéltél vele? Gyanítom nem. Akkor csak mások dolgaiból ismered. Mi a garancia arra, hogy nem a mások szava a hazugság? Kétezer év távlatából... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!