Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Azok akik nem vallásosak: ti...

Azok akik nem vallásosak: ti is utáljátok a vallásos ünnepeket, mert minden zárva van?

Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 12:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem, nem utálom azokat a napokat, amikor nem kell dolgoznom.
2016. márc. 24. 12:10
 2/12 Sunshinedoll ***** válasza:
69%
Nem utálom, legalább tudok aludni délig :D
2016. márc. 24. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Nemzeti ünnepeket is utálod? Meg a hétvégéket is? (A hétvégéből csak a vasárnap vallásos ünnep. Vagy zsidóknál és adventistáknál fordítva, náluk csak a szombat.)
2016. márc. 24. 12:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, amikor minden bezár pénteken és hétfőn pl. a Húsvét miatt. Nem kell dolgozni, de semmit nem lehet csinálni. Jah és tudtommal le kell dolgozni az egyik szombaton, szóval semmit nem nyertél vele.
2016. márc. 24. 13:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Az elsőnek meg annyit, hogy olyan munkát kellett volna választani amit szeretsz is. És akkor élveznéd amit csinálsz.
2016. márc. 24. 13:30
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Egyrészt nem tudom, mire fel veszed a bátorságot, hogy így ismeretlenül, a kérdés témájától elütve minősítsd azt, ahogy én a munkámat választottam. Én nem tettem rád személyeskedő megjegyzést, csak a kérdésedre válaszoltam. Másrészt az, hogy a mostani munkámat esetleg nem is szeretem, nem jelenti azt, hogy nem éppen azon vagyok, hogy valami olyan munkát keressek éppen, amit szeretek, Harmadrészt aki valaha dolgozott már hosszabb időt, tudja, hogy egy kis szünet sosem árt.

Emellett nem tudom, miről beszélsz, errefelé minden rendesen nyitva van pénteken, sehol nem kell a pénteki munkanapot ledolgozni.

2016. márc. 24. 13:56
 7/12 anonim ***** válasza:

"A neten tegeződni szoktak, nem értem, hogy miért magázol és miért tegezel felváltva. "

- Jól van, legalább kiderült, hogy hülye vagy, mert én aztán sehol senkit nem magáztam. Tessék, most már személyeskedtem is.

2016. márc. 24. 14:07
 8/12 anonim ***** válasza:

"amikor a Jézus megdöglött"

Bocsánat, én sem vagyok vallásos, de ettől még lehet más ember hitét, véleményét tisztelni. A kutyámra sem mondom, hogy megdöglött (pedig állatra inkább szokták), vagy anyukádról, kedvesedről, haverodról is így beszélsz?

Hogy a kérdésre válaszoljak, nem utálom, mert mi a manóért rontanám a hangulatom ilyesmivel? Amikor minden zárva van, pont olyan jól elvagyok, mint amikor minden nyitva van. Mindig van mit csinálni, hová menni, valakivel csevegni, ejtőzni...

2016. márc. 24. 17:58
 9/12 A kérdező kommentje:
A kutyámat akarod hasonlítani Jézushoz? Kutyára, a szeretteimre én sem mondanék ilyet. De egy hazudozóra bármikor. Nem a hangulatomat rontja, de zavar, hogy zárva van minden bolt. Egy hülye vallásos ünnep miatt.
2016. márc. 24. 18:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Neked hülye, másoknak szent. Ez így működik.

Te örülsz, ha lehülyézik a Neked kedves, fontos dolgokat?

Honnan tudod, hogy Jézus hazudozó volt? Ismerted? Beszéltél vele? Gyanítom nem. Akkor csak mások dolgaiból ismered. Mi a garancia arra, hogy nem a mások szava a hazugság? Kétezer év távlatából... :)

2016. márc. 24. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!