Miért foglalkoznak az emberek annyit azzal, hogy ki zsidó meg ki nem zsidó?
Mert hülyék. De tényleg. Az ostoba emberek a frusztrációjukat nem tudják máshogy levezetni, minthogy belemarnak egy másik emberbe. Ha zsidó az a baj, ha nő az a baj, ha férfi az a baj, ha gazdag az a baj, ha csóró az a baj...mint az a bizonyos Belga szám:D
Egyszerűen nincs annyi eszük, hogy sporttal vagy kreatív dolgokkal vezessék le a stresszt, persze közben rágja őket az irigység, ha valaki 1 picivel jobb náluk. Sajnos nekem is vannak ilyen ismerőseim. Szánalmasak.
25/nemzsidó, csóró, ateista, nőnemű lény
Én speciel l*sz**om, hogy ki zsidó és ki nem az.
Ha gyakorolja a vallását, akkor azt tiszteletben tartom - de ugyanígy vagyok a más vallást követőkkel is.
Sokan frusztráltak, és kell valakit, akit okolhatnak a saját sikertelenségük miatt. Ehhez a legkönnyebb egy csoportot kiválasztani, és annak minden tagját bűnösnek tekinteni.
A másik lehetőség,hogy akinek igazából nincs mire büszkének lenni, nincsenek értékei, eredményei, az is büszke akar lenni önmagára. Ilyenkor lép be a származásra való büszkeség. De ugye ilyenkor valamivel meg kell indokolni, hogy miért ad büszkeségre okot a származás - ekkor lép be, hogy a származását valakikkel szemben tudja csak definiálni."Azért ér többet a magyar, mert nem olyan mint...".
"azert mert hitler utalata a zsidokat"
Azért csak sikerült feleségül vennie egyet.
"25/nemzsidó, csóró, ateista, nőnemű lény"
Pont hozzám passzoló :D
1-es és a 4-es jól leírta a lényeget.
Természetesen azt is meg kell jegyezni ,hogy az ilyen jellegű (mármint: ki zsidó?) kérdéseknél nem a zsidózás a lényeg függetlenül ,hanem az ,hogy mondjuk valaki megtudja e ,hogy zsidó származású e.
Bár itt elégé nehezen lehet megtudni.
Üdv!
"nem a zsidózás a lényeg függetlenül ,hanem az ,hogy mondjuk valaki megtudja e ,hogy zsidó származású e.
Bár itt elégé nehezen lehet megtudni. "
De mire jó, ha megtudod? Akkor mi van?
Tulajdonképpen semmi.
De ha közeledik a zsidó kultúrához/identitáshoz akkor már valami... :) (Legalábbis az én irányzatomnál. Vallásos zsidó vagyok -humanisztikus-)
Üdv megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!