Őszintén: Tudod az EGÉSZ Himnuszt kívülről?
Nem, jobbat mondok, semmit nem jelent nekem, csak egy utálatos állj vigyázban ès csöndben mert kötelező kèt percet.
28
17 vagyok és még tudom :D de szerintem 20 éves koromra elfogom felejteni.
De ahogy írták, ha egyszer megtanulja az ember akkor elég átolvasni és fog menni, főleg hogy annyira nem nehéz, tehát jól megmarad.
Üdv :D
Egyes versszakokat igen, míg mások homályosak, ha fejből kell őket felidéznem. Ha az elejüket elkezdik, esetleg végig tudom azokat is mondani.
26/L (Sosem voltam magolós, se kifejezetten jó tanuló, de ami érdekelt, az könnyen ment.)
Az első hármat igen, folytatni csak segítséggel tudnám.
20/l
Magyar himnusz: idén tanultam, de már fejből csak az első és utolsó szakaszt tudom (de mikorra kellett tanulni akkor tudtam mind)
Székely himnusz: első két szakaszt tudom
Nemzeti dal: kivülről tudom végig
15 éves vagyok, 8.-os
"Az 1. versszakát tudom csak, de nem is igazán érdekel, mert egy gyászos zene az egész. A többi ország himnusza sokkal jobb! 27/F"
A többi ország himnusza általában egy régi katonainduló, aminek semmilyen történelmi hagyománya nincs, rengetegnek még szövege sincs. Hidd el, baromi jól "jártunk" ezzel a himnusszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!