Miert hozzak mindenhol cimlapon hogy meghalt Umberto Eco?
Figyelt kérdés
Soha eletemben nem hallottam meg rola, mint ahogy a David Bowiet se ismertem (akinek a zenejebe kivancsisagbol belehallgattam es szerintem xar), most akkor miert kell rank eloltetnik "noname" emberek halalat2016. febr. 20. 17:29
2/4 LazyJones válasza:
Az, hogy te nem hallottál róla, inkább jelenti azt, hogy te vagy híján az ismereteknek, és nem azt, hogy az illető "noname" volt. Bowie egy tehetséges és modern zenében jelentős alkotó volt, Alan Rickman tehetséges színész, Umberto Eco pedig híres író, aki nemzetközi hírnévre tett szert. Ilyen teljesítmények azt hiszem, megérdemlik, hogy az emberek értesüljenek a halálukról.
Tanulásként: [link]
Ja, és az, hogy neked személy szerint nem tetszik valami, még nem jelenti azt, hogy nem lehet az illető jelentős személy sokak számára.
3/4 anonim válasza:
Te olyan hülye vagy, hogy az intelligenciahányadosod még modulusban is negatív. Umberto Eco egy Nobel-díjas író. Ha néha betévednél mégy egy-egy könyvesboltba, biztos találkoztál volna a könyveivel. Ám , aki csak a Blikket olvassa és Lagzi Lajcsit hallgat, ne csodálkozzon, hogy nem hallott a világ értékeiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!