Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A busz leghátsó ülésén egy...

A busz leghátsó ülésén egy pasi önkielégítést végzett. Szerintetek jól reagáltam? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Én 26/L.

A minap, dél körül, a buszon utazva arra lettem figyelmes, hogy tök büdös van. Körbenéztem, hogy honnan jöhet a szag, és mérlegeltem, hogy el tudok-e ülni máshova. Ekkor vettem észre, hogy mögöttem egy hajléktalan külsejű férfi kezében ott van a farka. Teljesen bepánikoltam. Aztán pár másodperc lefagyás után előre rohantam a sofőrhöz. Ő megállította a buszt, hátrament és leszállította. Utána még elég sokáig kb sokkban voltam, hogy ilyen megtörténhet. Már több nap eltelt, és újra és újra eszembe jut, hogy vajon nem lett volna jobb, ha meg tudom őrizni a hidegvérem, és mondjuk levideózom mobillal, hogy legyen ellene bizonyíték, és kihívom rá a rendőrséget?

Egyáltalán ez bűncselekménynek számít? Csináltak volna valamit a rendőrök? Vagy ugyanúgy hagyták volna elsétálni? Ráadásul a busz ugye mozog, nem egy konkrét helyszín...

Szerintetek?

2016. febr. 12. 14:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Kedves Kovács Levente ha szerinted az, hogy "szexuális életet él" valaki az egyenlő azzal, hogy kiveri egy busz hátsó ülésén, akkor valami komoly baj van a fejeddel.
2016. febr. 12. 15:26
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
Bp-i nő vagyok, és 12 éves koromban ért először atrocitás a BKVn. Fogdostak, és láttam jópárszor hasonló jelenetet is, mint amit a kérdező leírt. Minden esetben elhajtottam hangosan az illetőt, és soha egyetlen esetben sem fordult volna elő az, hogy egy utastársam odaállt volna mellém segíteni. Az emberek többnyire úgy tettek mintha észre se vennék a dolgot. Hangsúlyozom 12 éves voltam! Mégsem voltam ezután ennyire kiakadva, mint a kérdező 26 évesen. Sajnos ilyesmi gyakran előfordul akár egy járaton, akár az utcán. Fejben fel kell készülni erre, hogy reagáljunk jól, és határozottan és ennyi elég is, ha lehet kérjünk segítséget. De ettől még nem dől össze a világ, vannak sokkal súlyosabb dolgok is, ha már ennyi egy trauma, akkor mi lenne más esetben? Erősebbnek kell lenni a nőknek lélekben sokkal.
2016. febr. 12. 15:37
 13/21 anonim ***** válasza:
46%

Na álljuk meg egy pillanatra. A kérdező leírása alapján annyi történt, hogy egy férfi maszturbált. Egy szó sincs arról, hogy ez bárkinek szólt volna. Ne hajolt senki fölé, nem fogdosott másokat, egyszerűen csak elővette és játszani kezdett magával.

Ez számomra semmilyen szinten nem erőszak, csak közszeméremsértés. Ha tévedek, légyszi mutassatok rá a kérdező leírásában, hogy hol derül ki bármi más a szituról.

A közszeméremsértést meg nem vagyok hajlandó egy kalap alá venni komoly bűncselekményekkel, főleg hogy a tévéből, plakátokról... stb. nyilvánosan hirdetnek egy csomó szexuális tartalmat.

2016. febr. 12. 15:38
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Akkor viszont inkább kitüntetést érdemelne az az ember, hogy ilyen nyíltan fel merte vállalni a szexualitását és ilyen szemléletesen sikerült kimutatnia vonzódását a busz női utasai felé.
2016. febr. 12. 15:42
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
Hú,érdekes ettől bepánikolni8ha szó szerint érted),de hát attól még iszonyat bunkóság,jól reagáltál,bár én lehet még a feljelentésen is elgondolkoznék.
2016. febr. 12. 15:57
 16/21 anonim ***** válasza:
57%

# Levente

"A közszeméremsértést meg nem vagyok hajlandó egy kalap alá venni komoly bűncselekményekkel"

Szerencsére ez nem rajtad múlik, vannak erre törvények, melyek szerencsére egy kalap alá veszik.

Vannak olyanok, mint a 12. válaszoló, akinek egy ilyen sztori meg se kottyant 12 éves korában. Marha nagy mázlija van.

Kevésbé szerencsés lelki alkatú gyerekeknek ez nagyon komoly életre szóló traumát is okozhat. Nem a tapizás, hanem már maga a látvány. Huszonöt évet dolgoztam gyermekvédelemben, tudom miről beszélek.

Ha én láttam volna a sztorit, nem csinálok belőle nagy ügyet, ráförmedek aztán kész. De ha gyerek is lett volna a közelben, akkor a törött kezével törölgethette volna a véres orrát, amíg kiér a rendőrség.

2016. febr. 12. 16:13
 17/21 anonim ***** válasza:
30%

Mitől pánikoltál be?

Szűz vagy még vagy mi?

2016. febr. 12. 16:17
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Erősen az az érzésem van, hogy a kérdező bánja már, amiért nem kukkolta inkább :DD
2016. febr. 12. 16:21
 19/21 anonim ***** válasza:
29%
Érdekes, hogy a válaszolók zöme szinte már-már rendőrállamot követelne, holott itt csak arról volt szó, hogy 1 azaz 1 db személy volt, aki úgy vélte, hogy az történt, amit itt leírt. Tanú nincs rá, az sem érthető, hogy miért zaklatta fel ennyire. Feltehetőleg a buszvezető sem az említett cselekmények miatt szállította le (erről ugyanis nem szól a fáma), hanem feltehetőleg azért mert nem volt érvényes utazási jegye.
2016. febr. 12. 16:28
 20/21 A kérdező kommentje:

Jézusom, 9-es, játszod itt az agyadat, közben még egy magyar mondatot sem tudsz leírni normálisan. Ne elemezd már más szövegét, ha a sajátodban nem tudsz rendet tartani.

"Ugyanis összekeverve adta elő az általa érzett szagot az elkövető cselekményével."

Nem adtam elő semmilyen szagot... :PPP

A sztoriban a szag szerepe annyi, hogy azért néztem egyáltalán szét, mert megéreztem, hogy büdös van. Mert amúgy zenét hallgattam és bámultam ki az ablakon, ahogy mindig. Szövegértés!!

2016. febr. 12. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!