Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem, talalkoztam almaim ferfijaval. Mit kellene tennem hogy tobb is legyen koztunk?
Figyelt kérdés
Mindig egy buszon utazunk, o mindig hatra ul. Szoktunk szemezni, de szeretnem ha o kezdemenyezne... milyen jelekkel adhatnam ezt tudtara?2015. nov. 4. 17:18
1/11 anonim válasza:
Nem tudom,de ha beszélsz vele,mondjad,hogy jobban jár,ha aranyba fekteti a vagyonát.
2/11 A kérdező kommentje:
??
2015. nov. 4. 17:26
4/11 anonim válasza:
Miért nem ülsz az ölébe? Elég egyértelmű jelzés, hogy hegyeznéd a répát. :D Komolyra fordítva, lehet, hogy neked ő álmaid férfija, de neki nem biztos, hogy te álmai nője vagy. Akkor már lépett volna?!
5/11 anonim válasza:
"??"
Az 1-es válaszoló próbált célozni rá, hogy nem is álmaid férfijával találkoztál, hanem álmaid pénzeszsákjával.:D
6/11 anonim válasza:
Pénzeszsák, aki buszon utazik...
7/11 anonim válasza:
Mért? Le vannak tiltva a buszról?
8/11 anonim válasza:
Punci villantás mindig bejön ;-)
9/11 opened paradise válasza:
Miért nem lépsz te?
Te akarsz valamit,ne tőle várd el.
10/11 anonim válasza:
Fiatal, naiv és tapasztalatlan lehetsz, ha te ennyiből meg tudod ítélni, hogy ki álmaid férfija...
Én akkor merném ezt kijelenteni valakiről, ha ismerem a személyiségét, az életmódját, az értékrendjét, mert egy esetleges kapcsolatban ezek számítanak inkább, nem az, hogy hogy néz ki...
Maximum annyit jelenthetsz ki, hogy vonzónak találod, de hogy álmaid férfija lenne... akkor is, ha két értelmes mondatot nem tudtok váltani, vagy mondjuk rendszeresen verne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!