Miért zavarja egyeseket, hogy a mai fiatalság el van tunyulva, nőiesedve?
"Érdekes,én nem vagyok öreg, de gusztustalannak találom az ilyen nyalókákat. A nő legyen nő, a férfi ne akarjon nő lenni, hacsak nem homo."
És ezt úgy érted, hogy nekem kéne a te ízlésedhez alkalmazkodnom és tennem kéne azért, hogy ne legyek nyalóka vagy csak úgy hogy neked ez nagy traumát okoz, de kibírod, hogy nem alkalmazkodok hozzád?
Kibírom, de majd akkor lesel,mikor a nő,akit szeretsz jól kihajít,mondván anyuci pici fia vagy, és úgy viselkedsz,mint egy kisiskolás.
"de hogy aki férfinak mondja magát és hetero, az miért nem tud férfiasan viselkedni?"
Elég sok jó okot tudok rá. Például azt, hogy a nemi szerepeket követése csak gátolja az embereket. Ha neked van kedved eljátszani a férfit, hát tegyed.
Nekem nincs,mert nő vagyok, de itt a baj,hogy neked ez megjátszásnak számítana. Amúgy miben is hátráltat annyira? Ja,hogy esetleg elvárnák,hogy te cipeld a nehezebb bevásárlótáskát az emeletre? Vagy esteleg fel kéne vágni a fát?
"Ja,hogy úgy akar bevágódni,hogy ő is olyan "jó fej" lesz,mint a csaj többi barátnője, ő akar a következő "barátnő" lenni... szomorú"
Nem, nem így akar bevágodni, el kell, hogy keserítselek.
Akkor mit akar azzal,hogy úgy nyávog 18-19 éves létére, mint egy 14 éves lány?
Például azt, hogy a nemi szerepeket követése csak gátolja az embereket - mondj erre par peldat kerlek...
Ha neked van kedved eljátszani a férfit, hát tegyed. - mivel mi Ferfiak vagyunk, igy nem kell eljatszanunk semmit.
ti vagytok akik eljatszak hogy nok, ez esetben ajanlom a kasztralast is, hogy jobban bele tudjatok elni magatokat a szerepbe.
"gusztustalannak találom az ilyen nyalókákat"
az ilyeneket én is, utánozzák egymást, kényszeresen meg akarnak felelni a divatnak
"aki férfinak mondja magát és hetero, az miért nem tud férfiasan viselkedni? "
ugyanez a helyzet, csak éppen a nyalóka sablon helyett a mások által meghatározott "férfi szerepjátszást" követi, ugyanúgy önállótlan mint a nyalókák
Én egyiknek se látom értelmét. Nincs rá szükség h az ember másokat utánozzon mint egy majom, a saját ízlését és világnézetét kövesse függetlenül akkor is ha nyalókának, nőiesnek vagy férfiasnak látszik emiatt.
"Kibírom, de majd akkor lesel,mikor a nő,akit szeretsz jól kihajít,mondván anyuci pici fia vagy, és úgy viselkedsz,mint egy kisiskolás."
Majd meglátjuk, egyelőre nem történt ilyen.
"Nekem nincs,mert nő vagyok, de itt a baj,hogy neked ez megjátszásnak számítana. Amúgy miben is hátráltat annyira? Ja,hogy esetleg elvárnák,hogy te cipeld a nehezebb bevásárlótáskát az emeletre? Vagy esteleg fel kéne vágni a fát?"
Én cipelem szívesen ha egy nő megkér rá, de akkor is felcipelem, ha egy férfi kér meg rá. Nem nézem a nőket teljesen tehetetleneknek, akik még egy zacskót se tudnak felcipelni. Az a férfiak szokása. Ha nem gázzal fűtenénk, akkor fát is vágnék.
"mondj erre par peldat kerlek..."
Ha elmondod mit jelent neked a férfi, akkor elmondom mi gátolna azok közül a tulajdonságok közül.
"mivel mi Ferfiak vagyunk, igy nem kell eljatszanunk semmit.
ti vagytok akik eljatszak hogy nok, ez esetben ajanlom a kasztralast is, hogy jobban bele tudjatok elni magatokat a szerepbe."
Én nem játszom el a nőket. Nem gondolom hogy bármelyik nemet is el kéne játszanom.
Az utolsó válaszolóval nagyjából egyetértek.
Még egy kérdésem van.
Észrevettétek, hogy azok a férfiak, akiknek van egy elvárásuk a férfiak felé, hogy milyenek legyenek, azok szinte kivétel nélkül úgy tartják magukról, hogy ők megfelelnek ennek a férfiképnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!