Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért zavarja egyeseket, hogy...

Miért zavarja egyeseket, hogy a mai fiatalság el van tunyulva, nőiesedve?

Figyelt kérdés
Most ne menjünk bele ennek igazságtartalmába, szerintem se igaz, de ha igaz lenne akkor sem érteném, hogy mi a bajuk.
2016. febr. 8. 21:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
17%
Mert rossz nézni gondolom.
2016. febr. 8. 22:04
 2/29 A kérdező kommentje:
Téged zavar? Ha igen ezért zavar?
2016. febr. 8. 22:08
 3/29 anonim ***** válasza:
32%
Engem a hideg ráz a nőies férfiaktól. Valószínűleg ez valami belülről jövő ösztön, amit nem lehet irányítani.
2016. febr. 8. 22:11
 4/29 anonim ***** válasza:
17%
Téged miért zavar az, hogy egyeseket zavar az, hogy a mai fiatalság el van tunyulva, nőiesedve? :)
2016. febr. 8. 22:12
 5/29 A kérdező kommentje:
Mert ha sok követő akad, akkor előfordulhat, hogy 100 év múlva már kinézet alapján fogják börtönbecsukni az embereket.
2016. febr. 8. 22:19
 6/29 anonim válasza:
21%

Az el tunyulást még értem, de a nőiesedést nem, mert a csajokkal ilyenkor mi van?

Röviden. Lányok és fiúk is életképtelenek, (tisztelet a nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon kevés kivételnek)

Nem képesek gyalog, BKV-val iskolába menni, csak nyüszítenek, hogy még a WC-re is anyuci-apuci vigye autóval.

Nem képesek önállóan intézkedni, csak a telefonukat nyomkodják, és sivítoznak.

Azt sem tudják mennyi 2+2, csak a du...áson jár az eszük, mint valami állatoknak.

Magamutogatás, hencegés, a másik csúfolása, lenézése.

Amikor nap mint nap ezt látod-tapasztalod, egyfolytában, TE nem akadnál ki?

2016. febr. 8. 22:29
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert öregszenek. És meglátják a fiatalokat, akik már nem olyanok mint ők, és rájönnek hogy szép lassan elmúlnak. És ez rossz érzés. És nekiállnak fikázni. Pedig az égvilágon nem változott semmi. Ugyanazokat a dumákat nyomják mint amikor én voltam fiatal. (nem ma volt) Lehet vki 20 évesen is bekeseredett pötcs.
2016. febr. 8. 22:37
 8/29 anonim ***** válasza:
6%
Érdekes,én nem vagyok öreg, de gusztustalannak találom az ilyen nyalókákat. A nő legyen nő, a férfi ne akarjon nő lenni, hacsak nem homo. Azt elfogadom,de hogy aki férfinak mondja magát és hetero, az miért nem tud férfiasan viselkedni? Ja,hogy úgy akar bevágódni,hogy ő is olyan "jó fej" lesz,mint a csaj többi barátnője, ő akar a következő "barátnő" lenni... szomorú
2016. febr. 8. 22:51
 9/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha kapnék 1000ft-t minden alkalommal amikor egy negyven fölötti vagy egy nyugger a generációmat becsmérli, vehetnék egy házat ebben a gazdaságban amit tönketettek.
2016. febr. 8. 23:12
 10/29 A kérdező kommentje:

"Amikor nap mint nap ezt látod-tapasztalod, egyfolytában, TE nem akadnál ki?"

Attól függ min. Vegyük külön a csúfolást és azt, hugy dugáson jár az eszük. A csúfolást és lenézést konkrétan te csináltad a hozzászólásodban szinte végig.

"Érdekes,én nem vagyok öreg, de gusztustalannak találom az ilyen nyalókákat. A nő legyen nő, a férfi ne akarjon nő lenni, hacsak nem homo."

És ezt úgy érted, hogy nekem kéne a te ízlésedhez alkalmazkodnom és tennem kéne azért, hogy ne legyek nyalóka vagy csak úgy hogy neked ez nagy traumát okoz, de kibírod, hogy nem alkalmazkodok hozzád?

"de hogy aki férfinak mondja magát és hetero, az miért nem tud férfiasan viselkedni?"

Elég sok jó okot tudok rá. Például azt, hogy a nemi szerepeket követése csak gátolja az embereket. Ha neked van kedved eljátszani a férfit, hát tegyed.

"Ja,hogy úgy akar bevágódni,hogy ő is olyan "jó fej" lesz,mint a csaj többi barátnője, ő akar a következő "barátnő" lenni... szomorú"

Nem, nem így akar bevágodni, el kell, hogy keserítselek.

"Mert öregszenek."

Vannak biztos sokan, akik emiatt, de fiatalok közt is sokan vannak.

2016. febr. 8. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!