Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Különböző kultúrákból származó...

Különböző kultúrákból származó pár gyereke mindkét kultúrához tartozik, vagy egyikhez sem?

Figyelt kérdés
Identitásbeli problémákat élek meg, és elegem van a libsi szövegből, hogy az vagyok, aminek érzem magam. Jól esne valami értelmesebb válasz.
2016. febr. 3. 10:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Emiatt nem neked kell rosszul érezni magad. Viszont sajna lehet, hogy te fogod meginni a levét és ezt sajnálom. Ha attrocitások érnek, akkor szerintem érdemes elgondolkodnod, hogy állod ezeket vagy úgy döntesz, hogy nem kívánsz egy ilyen idióta beszűkült országban élni, mint Magyarföld..én Németországban élek magyar nemzetiségű lányként, és nagyon szeretem a választott hazámat, hamarosan a német állampolgárság is meglesz. Magyarországra csak azért megyek, mert rokonaim ott élnek, szóval muszáj vagyok. Sok kitartást!
2016. febr. 4. 08:00
 12/12 anonim ***** válasza:
És hol éltél? Hol nőttél fel? Ha itt, akkor szerintem inkább vagy európai. Mert a származásod oké, hogy afgán, de ha soha nem éltél ott, akkor neked sincs nagyon sokkal több tapasztalatod, mint nekünk.
2016. febr. 4. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!