Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vonzódok ennyire az...

Miért vonzódok ennyire az Indiai kultúrához?

Figyelt kérdés
Ha meg hallok egy Indani zenét bárhol egyből el kezdenék táncolni. Már kiskorom óta így van ez. Nem vagyok roma, magyar vagyok. Imádom az indiai épületeket, szerintem gyönyörűek, bár még csak képről láthattam. A vallásuk is szimpatikusabb, a kereszténységtől iszonyodok.

2015. jún. 16. 15:49
 1/4 anonim válasza:
0%
A ferjem indiai es csak akkor hallgathatja a kozonseges zenejet amikor dolgozom. Hidd el, ha testkozelbol megtapasztalod inkabb ujjaelesztened Hitlert es indiaiakra uszitanad.
2015. jún. 16. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egész az utolsó mondatodig egyetértettem, hogy miért azt nem lehet megválaszolni, ez tetszik és kész. Az utolsó mondatod viszont patkányság, netto szrság.

Remélem sokat segítettem az igen nagy problémádban.

2015. jún. 16. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:

A hindu vallás szimpatikusabb a kasztrendszerrel? Amiben te a legalsó kaszt alatti kaszton kívüli vagy, akinek még a lehelete is beszennyezi a tiszta kasztú hindukat?

A buddhizmus talán jobbnak tűnik, de ott a cél a végleges megsemmisülés.

2015. jún. 16. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha az indiai kultúra vonz, abban benne van a válasz is: valószínűleg több életet éltél ott korábban.

#3: A buddhizmus célja nem a megsemmisülés.

"A Nirvána küszöbéről a szavak a gondolatokkal együtt visszafordulnak. Semmi sem felel meg ott, de legkevésbé felel meg a semmi." (Buddha)

2015. jún. 17. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!