Miért idegenkednek sokan az arab, pakisztáni, bengáli, afgán, iszlám kultúrkörtől és utasítják el ezek terjedését, a környezetük ilyen irányú átalakítást?
Én nem idegenkedem és a családtagjaim, barátaim többsége sem. Örülnénk, ha minél többféle kultúrát ismerhetnénk meg, minél inkább tanulhatnánk tőlük. Szeretünk utazgatni és itthon is szeretnénk nagyobb választékot látni, áruban, szolgáltatásban éppúgy mint népszokásban, vallási közösségben, véleményben, meglátásban, filozófiában, művészetben.
Vannak szűklátókörű, primitív emberek persze, akik ha eljutnak végre egyszer a csodálatos és varázslatos Indiába, akkor az első dolguk, hogy keressenek egy igazi angol pubot, a hotelben pedig mindenáron bacont akarnak enni eggs-sel, de hát mit csináljunk. Én szeretem a magyar halászlét túrós csuszával, amit egyébként talán a sváb vendéglősök csinálnak legjobban, de azért itthon is örülök, ha mást is láthatok, kóstolhatok.
Eszem agaban sincs elutasitani mas kulturakat, sot kivancsi vagyok rajuk.
DE ENGEDTESSEK MEG NEKEM, HOGY A SAJAT KULTURAMBAN ELJEK!
Ne akarjanak mas kulturakat ram eroszakolni!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!