Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak szerintem szorult itt...

Csak szerintem szorult itt például Vikidál által megformált Vazulba több férfiasság mint sok mai férfiba?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már ugyan annyira fiatal, de azért még szemlélgetem a világ dolgait. Sajnos egyre inkább látom, hogy a 15-25 éves fiúkban semmi tartás, vagy klasszikus értelemben vett férfiasság sincs.

https://www.youtube.com/watch?v=P-xEHHHCrH4

Mint testi mint emberi értelemben. Tudom, az idő megy, de csak én érzem azt, hogy kicsit rossz irányba haladunk? Lányokról nem tudok véleményt mondani annyira, de erről az oldalról elszomorít.

2016. jan. 29. 01:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vikidál Gyula nem Vazult játszotta, hanem Koppányt. Mellesleg ez egy szerep, amit egy színész alakít,...

Biztosan észrevetted már, hogy a valós élet nem rockopera.

2016. jan. 29. 07:11
 2/3 anonim ***** válasza:
A világ változik, más az ízlés, más az ideál. Voltak más korok is, amikor a férfiideál femininebb jellegű volt.
2016. jan. 29. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy az általa megformált "férfiállat" nem olyan mint egy mai 16 éves gimnazista? Hm, ebben lehet valami, remek megfigyelő képességre vall, én bevallom nem vettem eddig észre....
2016. jan. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!