Mi a véleményetek az "István, a király" 2015-ös rendezéséről, illetve szereposztásáról?
Harmatgyenge haloványrendezés...unalmas, nem jön át amit mondani akar.
A szereplők is, nem értem, miért kellett ezt így ahogy lett.
Nálam leginkább Beyoncé-Réka csapta ki a biztosítékot, semmilyen értelmezési réteget nem hagyott, csak díváskodott, szánalmas volt.
A Varga Miklőssal és a régiekkel egyetértek, jó hogy ők legalább benne vannak, de a női szereplők egytől egyig gyengén teljesítettek, Feke mint Koppány szintén kevés.
Kár volt, Alföldié volt az egyik idióta rendezés, amire alig emlékszik valaki, ez itt a másik.
Nem értem, pedig a Novák Péter tud rendezni, érti amúgy a dolgát, nem értem, itt miért nem tette, amit kellett.
És Novák már szerepelt is a rockoperában, nem is egyszer, de nem is csak kétszer; Torda szerepében
Igazán megrendezhette volna rendesen..
Nekem Ildikó vonaglása nem tetszett, Gigivel és Dórával kibékültem. A jelmezek viszont nagyon hiányoztak.
Bill, Feró, Miki odavalók, Feke Palinak is örültem nagyon.
Feke Pállal csak az a probléma, hogy nem Koppánynak való,
Elismerem, tehetséges. De nem Koppány.
Nálam a sorrend:
Társulatos
Királydombi
Csíksomlyói
az összes többi rendezés
és mindezek alatt
Novák rendezés
Alföldi rendezés.
Szereposztás a kérdezettben: harmatgyenge, a radicsgyigyi a leggázabb, az a nő érthetetlen, miért van annyira hájpolva, annyi a tudása, hogy jól tudja utánozni a Beyoncét. És kész.
A saját dalaiban nyávog, idegesítő erőtlen és gyenge a hangja, nézzétek a Sztárbansztárba is mit csinált, amikor más műfajokat kellett hozni, semmit nem tudott, egyszerűen nem elég a tudása.
Az pedig, hogy egy ősi magyar lány megszemélyesítését pillogó művésznős bijonszéként adta elő, is azt erősíti, hogy hozzáértés nem volt ott, ahol ezt a nőt rakták Rékának. Alföldi rendezése szintén feledhető volt, de ott legalább a Réka jól énekelt, ott Tompos Kátya volt.
A Feke pedig jól énekel, de Koppánynak harmatgyenge volt, nem az a karakter, mellényúlás volt szintn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!