Szerintetek a magyar férfi költők közül ki volt a legférfiasabb, legszexibb?
Szerintem jellemre Pilinszkynél egyértelműen férfiasabb volt Ady, hiszen Pilinszky elég emocionális természetű volt (bár ez lehet pont ez jön be a nőknek), ezzel szemben Ady egy elég erős tartású és rendíthetetlen magabiztosságú valakinek tűnik művei alapján, bár kétségtelen, hogy fiatalon kevésbé volt jóképű, valamint, hogy hamarabb pocakot eresztett.
Szerintem Kosztolányi Dezső volt. Egy humoros, csinytalan, de mégis szörnyen modern és modoroskodó kisugárzással. :)
OFF: Mi ez az ostobaság? A költők kivétel nélkül nőies, érzelmes beállítottságú férfiak voltak mind alkatilag, mind szellemileg. A kifinomultság általában nem összeegyeztethető a nyers férfi modorral.
ON: Szerintem: József Attila heves és forradalmi kisugárzása
nem értetek hozzá.. egyértelműen Batsányi János !
Egész középiskolás éveim végéig szerelmes voltam belé. Verseket írtam hozzá, leveleket. Nem zavart az időeltolódás. Még most is megdobogtatta a szívemet, hogy a képet láttam.. Soha el nem múlik ez már..
# 8-ka, szupi aranyos cikket írtál.;)
Nekem Ady, József Attila,;)
Vörösmarty Mihály,Arany János
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!