Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki fog halni a férfiasság az...

Ki fog halni a férfiasság az új generációkból?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok,meglehetősen régimódi.Ezt az ízlésemre értem,de bigott nem vagyok.Olyan párt szeretnék majd magamnak,aki férfias(tehát meg tud védeni,van önbizalma,nem fog ki rajta egy villanykörte stb...). Sajnos észrevételem szerint a korosztályomban már nem divat férfiasnak lenni,és erről a modern családmodell is tehet(a nők többsége már nem háztartásbeli).

A kérdésem természetesen csak elmélkedés,hiszen a tényeken nem lehet változtatni,csak kíváncsi lennék a ti véleményetekre :)

2014. nov. 2. 17:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem a modern családmodell tehet róla, hanem az emo, scene, pawa baromságok.
2014. nov. 2. 18:01
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a "páwa" (vagy nem tudom mi most a divat) fiúk kinövik ezt. Gondolj arra, hogy a lányok hamarabb érnek mint a fiúk, talán ezért nem találod a helyedet a korosztályodban :)
2014. nov. 2. 18:17
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak a férfiasság van szűnőben, hanem a jó modor, illemtudás, normális viselkedés is.
2014. nov. 2. 18:22
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Meséld már nekem, hogy az miben befolyásolja a gyereket az aktuális divat követésében az,hogy a feleség dolgozik?
2014. nov. 2. 18:23
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de a mai lányokból is hiányzik a nőiesség.
2014. nov. 2. 18:38
 6/21 Morozov ***** válasza:
100%

Ez a dolog azért ennél összetettebb szerintem...a mostani elnőiesedésről a férfiak körében az emancipáció okozta szerepzavar, és az ennek következtében kialakult divatirányzatok tehetnek, amelyek nyugatról hullámokban érnek el minket. Mindazonáltal úgy gondolom, hogy igazi férfiak mindig voltak, vannak és lesznek, sőt, talán még pozitív változásra is számíthatunk a jövőben, amint nyugaton sikerül normázni a férfi és női szerepeket, rá 1-2 évvel nálunk is több lesz a férfias férfi, amint ez a divatirányzat minket is elér.

Addig is, ha igazi férfit akarsz látni, keress fel engem ;) :D

2014. nov. 2. 18:48
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Még pár év és az értelmesebbje kinövi ezeket a divathülyeségeket.
2014. nov. 2. 18:51
 8/21 anonim válasza:
100%
Egyetértek, szánalmas ahogy a legtöbb fiatal öltözik, ezt úgy mondom,hogy hímnemű vagyok. De az is igaz, hogy a legtöbb hülye kis csitrinek, meg erre van igénye. Mindennek van oka csak utána kell nézni. :)
2014. nov. 2. 18:52
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
Hát, az ókori görögök is eléggé sokáig bírták, pedig ott aztán volt bőséggel minden, amit ma mindennek tekintenénk, csak férfiasnak nem... :)
2014. nov. 2. 19:08
 10/21 anonim ***** válasza:
36%
Én azt tapasztaltam, hogy a rendszerváltással egy új értékrend vette át a vezetést. A nyers szókimondás, az őszinteség, nyíltság, határozott kiállás mint erény háttérbe szorult. Sikeresebb az angolnaszerű sikamlósság, a mellébeszélés, a megtévesztés, a határozottság képében megjelenő teljes határozatlanság, a szemfényvesztés, a mások félrevezetése és kihasználása. A felnövő generáció meg természetszerűleg a sikeresebb viselkedés-formát fogja választani.
2014. nov. 2. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!