Ki fog halni a férfiasság az új generációkból?
17 éves lány vagyok,meglehetősen régimódi.Ezt az ízlésemre értem,de bigott nem vagyok.Olyan párt szeretnék majd magamnak,aki férfias(tehát meg tud védeni,van önbizalma,nem fog ki rajta egy villanykörte stb...). Sajnos észrevételem szerint a korosztályomban már nem divat férfiasnak lenni,és erről a modern családmodell is tehet(a nők többsége már nem háztartásbeli).
A kérdésem természetesen csak elmélkedés,hiszen a tényeken nem lehet változtatni,csak kíváncsi lennék a ti véleményetekre :)
Igen.
80% nyomorék, 15%-ot lealáznak a hülye r_bancok - ezért nincs önbizalmuk, a maradék 5% meg meleg lesz.
Nem csak a férfiasság hal ki, hanem a nőiesség is.
Idősebb, kb 18-19 éves csajokat kell keresnem nekem 16 évesen, azért hogy értelmesen tudjak beszélgetni, és a válasz ne abból álljon hogy "jaxd, okcs-.-, takarogy" és egyéb érdekes nyelvtani dolgok...
Nem konkrétan CSAK a srácokat kell okolni.
Sok a k_rva, sok a páwa, a Kis Pista rá sem ismer a kapára.
Idősebbeket keress, azok talán még normálisak.
"erről a modern családmodell is tehet(a nők többsége már nem háztartásbeli). "
Hulyeseg. Szerencsere nem haztartasbeli a nok tobbsege.
Tessék megtaláltam a párod...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__463..
"nem fog ki rajta egy villanykörte"
Mér azt annyira nagy cucc cserélni ?
"meg tud védeni"
Mért ki bánt ? De inkább egy viperát vegyél.
Na az megvéd.
"van önbizalma"
Mert kinek nincs átlagba akkora az egoja mindenikek h az Everest csak egy domb mellette.
"csak kíváncsi lennék a ti véleményetekre"
Ok ne 20 ember alapján ítélj meg egy teljes generációt.
Szerencsére én bele se nőttem. De örülök hogy vannak még ilyen lányok mint te. Én is régi módi vagyok. :)
19/F
Az a baj a másik oldalról is erőteljesen megváltoztak a dolgok. Legalábbis én így vettem észre. Az udvariasságot sokszor kevesebbre értékelik mint a " bunkó és menő " hozzáállást. Falusi vagyok, sose voltam benne semmilyen divathullámban és hasonlókban, emiatt " átlagos " voltam mindig minden téren. Itthon lehet nem esek kétségbe, ha épp könyékig olajos leszek vagy épp nyakig állok a fűrészporban, de ez vajmi keveset számít ha ismerkedésről van szó.
Ha a kaland lenne a cél, nem lenne nehéz a dolog, csak követni kéne az aktuális divatot és a legközelebbi discoig vagy szórakozóhelyig menni, de olyan lányt sokkal nehezebb találni akivel nem csak a testi vonzalom a közös hanem a lelki is.
Sokan például manapság a házasságot sem tartják sokra, én meg nem tudnám elképzelni, hogy ne legyen esküvőm, lánykéréssel, lakodalommal, ahogy illik.
Kérdező, feltehetően elég szűkös az ismeretségi köröd.
Egyfelől az értékrend a világ fejlődésével változik, ez természetes állapot. Másfelől vannak rosszabb és jobb periódusok, vagy talán pontosabb úgy mondani, vannak hirtelen nagy fejlődések, ekkor zűrzavarosabbnak tűnik az élet. Most éppen ez van, és ennek sok oka van.
De az nem igaz, hogy nem találnál az ízlésednek megfelelő párt. Az álomlovag fehér lovon (luxusautón) érkezése mese, a boldogságért minden korban meg kellett küzdeni, csak koronként másképp. Ma sincs ez máshogy. Van az elvárásaidnak megfelelő srác, de ne feledd, az összecsiszolódás a fontos, ha csak te várod az alakulást, az garantáltan nem lesz tartós.
Ez a meg tud védeni szöveg de szar...
Mitől kéne megvédeni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!