Nem vagyok magyar, de itt élek, Magyarországon, mit kellene éreznem?
Az apám német, az anyám részben orosz, részben egyéb keleti népek keveréke, illetve a dédnagyanyám mór.
18 éves lány vagyok, és miután a szüleim elváltak, itt maradtam az anyai ági rokonaimmal, és természetesen anyummal. A világ minden pontján élnek rokonaim, de valahogy sehol sem érzem magamat otthon. A külsőm miatt európainak mondanának, de az érzéseim nem. Nem vagyok csúnya, inkább szép. Azt hiszem. Nem bántanak a származásomért, míg nem tudják meg, de utána rögtön egzotikum leszek, mert összeáll a kép, hogy külsőre miért vagyok mégis valahogy fura. Olyan össze nem illő.
Minden hónapban másra színezem a hajam, nem tudom miért, csak tartozni akarok valahova. Nem igazán tudom mit tehetnék.
Én nem lennék büszke a "nagy magyarságra"... Kb azonnal itthagynám moz, eut, ha tehetném a földet is. Kár h nem mehetek a marsra :D
De sztem új-zélandra mennék, vagy ilyesmi. Főlsg most, h eu meghal, és hamarosan az egèsz kontinensen csak arabok, afrikaiak, és ázsiaiak lesznek. UK már amúgyis ebből áll... Amerika teljesen mássztészta, de ott is kihalnak a dolgok... Hamarosan teljesen összesimulnak ezek a fekete-sárga cucclik, és csak emberek lesznek ^…^
Am ja, ha magyarnak tartod magad akk k
Már miért ne lennél magyar?
Nem vagy magyar állampolgár vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!